Molitvena zajednica Krvi Kristove i djeluje u župi sv. Petra u duhu poslušnosti, molitve i primjerom ljubavi svima oko sebe.

Na blagdan Marije Pomoćnice, 24. svibnja 2014., zajednica je hodočastila u Međugorje na susret s ocem Ilijom Grgićem i zajednicama iz drugih gradova. Osobito ističemo posjet na Brdo ukazanja i zajedničko klanjanje u Kući klanjanja.

U Ludbergu, gdje je zajednica hodočastila, 28. i 29. lipnja 2014. održano je zajedničko bdijenje, molitva, križni put i sv. misa za sve voditelje i članove naše zajednice i ostalih zajednica.

Članovi Zajednice Krvi Kristove iz naše župe hodočastili su u Međugorje na blagdan Uzvišenja sv. Križa, 14. rujna 2014.

U župi sv. Petra 30. studenog služena je sv. misa za sve članove Krvi Kristove za zahvalu godišnjice posvete zajednice i sedam godina zajedničke molitve u župi.

Zajednica se uključila molitvom u Veliku devetnicu povodom 200 godina proslave Krvi Kristove. Sve naše molitve stavili smo pod zagovor sv. Gašpara, utemeljitelja Zajednice Krvi Kristove.

Zajednica je aktivna u svim događajima u svojoj župi. Otvorena je za sve koji žele moliti. Svaki petak je molitva u župnoj crkvi sv. Petra. Imamo susrete sa svojim svećenikom. razmišljamo Božju riječ, djelujemo tiho i skromno u poslušnosti svojih duhovnika.

Blagoslovljena Krv Kristova!

– Navijeke blagoslovljena!