1. Ukoliko još netko želi blagosloviti obitelj neka se javi u župni ured.
  2. Godina koju započimamo u našoj biskupijskoj zajednici biti će posvećena doživljavanju župne zajednice kao zajednice krštenika. Pred sve nas se postavlja poziv i izazov da tijekom ove godine sebi posvjestimo činjenicu da smo sakramentom krštenja postali članovi Božjeg naroda, a samim tim i članovi određene župne zajednice. Često puta župnu zajednicu, pa i sebe u njoj, doživljavamo formalno. Ova godina će imati smisla ukoliko sebi posvjestimo činjenicu da smo sakramentom krštenja pozvani na uključeno i aktivno, življenje i svjedočenje vjere u župnoj zajednici. Kako bi nam približio svrhu i ciljeve ove godine biskup Mate je napisao posebno pismo, upućeno svim članovima biskupijske zajednice. Pročitajmo ovo biskupovo pismo.
  3. I ove godine organiziramo izlet za djecu u Šuicu i to 19. i 20. I. 2019. Sva djeca i roditelji koji žele ići neka se č.s. Marineli prijave do 13. I. 2019. Svi krizmanici i ostali mladi, koji bi htjeli ići na snijeg u Šuicu, imaju mogućnost ići 26. i 27. I. 2019. I njih potičemo da se do 13. I. 2019. Prijave gosp. Jošku Mikušu. Cijenu ćemo odrediti kad vidimo broj zainteresiranih za ove izlete.
  4. Svakog četvrtka tijekom godine, bratovština Marijanski zavijet za Domovinu, organizira molitvu sv. krunice pored kipa sv. Petra, u 20.00 sati. Svi koji mogu i žele neka se uključe. U slučaju lošeg vremena molitva će biti u župnoj crkvi.
  5. Redovite tjedne aktivnosti u našoj župnoj zajednici nastavljaju se 14. siječnja 2019.
  6. Potičemo sve roditelje da i te kako vode brigu o vjerskom odgoju svoje djece. Pokušajte poštovani roditelji svaki dan u svojoj obitelji izdvojiti nekoliko trenutaka za zajedničku molitvu s djecom. Potičite ih da sudjeluju u raznim aktivnostima i susretima koje se u našoj župnoj zajednici organiziraju za djecu i mlade. Osobito ih potičite na sudjelovanje na nedjeljnoj sv. misi. Najbolji poticaj dati ćete im ukoliko zajedno s njima dolazite nedjeljom na misu.
  7. Svi oni koji žele primiti sakramente krštenja ili ženidbe, neka se prijave na vrijeme.
  8. Nemojmo zanemariti vjerski tisak, a osobito novi broj Glasa Koncila.