1. Podsjećamo na akciju biskupijskog Craitasa Niti sv. Vlaha, kojom se prikuplja pomoć za djecu u Kongu. Uključimo se i pomognimo!
  2. Po završetku sv. misa, članice našeg župnog caritasa prodavati će adventske vijence. Uključimo se u ovu, kao i u sve akcije koje će naš župni caritas i vrijedni prijatelji caritasa pokretati kroz ovo vrijeme Došašća, pokušavajući nas na ovaj način animirati na prikupljanje sredstava za one članove naše župne zajednice kojima je pomoć najpotrebnija.
  3. Započimamo vrijeme Došašća, koje je na osobit način u našoj župnoj zajednici obilježeno misama zornicama. Okupljajmo se svako jutro u našoj župnoj crkvi, a poslije sv. mise i na zajedničkom druženju u dvorani nasuprot crkve.
  4. U petak je prvi petak. U 17.00 sati će biti euharistijsko klanjanje za vrijeme kojeg će biti prigoda i za sv. ispovijed.
  5. Kao i prošle godine, tako će i ove, župe našeg Grada, subotom navečer, paliti svijeću na adventskom vijencu kod Male Onofrijeve fontane. U subotu (3. XII.) to će učiniti naša župna zajednica. Stoga Vas sve pozivamo da se u 19.30 sati, okupimo kod Male Onofrijeve fontane. Za one koji to žele, zajednički polazak biti će ispred župne crkve u 19.00 sati!
  6. U subotu (3. XII) djeca četvrtog razreda imaju svoj susret u 16.00 sati. Župni vjeronauk, te ostali tjedni susreti u našoj župnoj zajednici, odvijaju se prema rasporedu.
  7. Za primanje sakramenata krštenja i ženidbe potrebno se prijaviti na vrijeme.
  8. Nemojmo zanemariti vjerski tisak, a osobito novi broj Glasa Koncila.