1. Po završetku sv. misa, članice našeg župnog caritasa prodavati će torte. Uključimo se u ovu, kao i u sve akcije koje će naš župni caritas i vrijedni prijatelji caritasa pokretati kroz ovo vrijeme Došašća, pokušavajući nas na ovaj način animirati na prikupljanje sredstava za one članove naše župne zajednice kojima je pomoć najpotrebnija.
  2. Misne nakane za 2017. godinu možete kroz ovaj tjedan ubaciti u kutiju u župnoj crkvi.
  3. Biskupijsko vijeće za mlade u subotu organizira duhovnu obnovu u došašću za mlade naše biskupije. Duhovna obnova će biti u župnoj crkvi sv. Mihajla na Lapadu, započeti će u 12.00 sati, a predvodit će ju don Marin Lučić. Potičemo mlade da odu na ovu duhovnu obnovu.
  4. Sljedeću nedjelju (11. XII.) je nedjelja Caritasa. Kao i svake godine tako i ove skupljamo priloge za najbotrebnije. Svi se uključimo!
  5. U petak će u 17.30 sati biti naše redovito tjedno euharistijsko klanjanje. Nemojmo propustiti susresti Učitelja i Gospodina.
  6. Od petka (9. XII.) do nedjelje (11. XII.) u našoj župnoj zajednici boraviti će naš Otac biskup. Iskoristimo ovaj pastoralni pohod za susret s biskupom Matom, kao i za rast u vjeri i župnom zajedništvu.
  7. Za primanje sakramenata krštenja i ženidbe potrebno se prijaviti na vrijeme.
  8. Nemojmo zanemariti vjerski tisak, a osobito novi broj Glasa Koncila.