1. Svi smo pozvani u korizmi nešto posebno napraviti. Najprije odreći se grijeha, priznati ih i oprostiti onima koji su nas povrijedili. Zatim zamoliti neka Duh Sveti ispuni prostore naše duše, zamoliti Boga neka osvježi i izliječi dušu, tijelo i duh, a onda početi živjeti pozitivno i vidjeti da je zaista moguće biti sasvim drugačiji čovjek.
  2. Petkom u 18.00 sati biti će u našoj župnoj crkvi pobožnost Križnog puta, a nakon ove pobožnosti Sv. misa.
  3. Sve tjedne aktivnosti i susreti u našoj župi odvijaju se prema rasporedu.
  4. Nastavlja se niz korizmenih tribina o Promicanju zdravog i životu okrenutog društva, koje će se četvrtkom navečer, u 19.30 sati, održavati u dvorani Ivana Pavla II.  Sudjelujmo na ovim tribinama.
  5. Danas je obljetnica ređenja našeg biskupa Mate. Obljetnice ređenja biskupa uvijek su prigoda da se mjesna Crkva okupi oko svog Pastira te da s njim i za njega moli. Svi oni koji mogu neka večeras u 18.00 sati odu na sv. misu u našu katedralu.
  6. Završetak je tjedna solidarnosti s Crkvom i narodom u BiH. Milostinja današnje nedjelje namijenjena je ovoj nakani, pa vas sve potičemo da se uključite.
  7. Kao i protekle dvije godine tako ćemo se i ove, u crkvi Male braće, od petka do subote (24. i 25. III. od 19.00 do 19.00 sati) okupiti na ispovijed i euharistijsko klanjanje posvećujući  24 sata Gospodinu. Naša župna zajednica će animirati euharistijsko klanjanje u subotu 25. III. od 6.00 do 7.00 sati. Okupimo se u što većem broju.
  8. Sljedeći vikend (25. i 26. III.) u našoj župi boraviti će članovi župnog zbora sv. Cecilija iz župe Uznesenja BDM iz Kaštel Lukšića. Oni će u subotu (25. III.) u 19.00 sati, u našoj katedrali, održati koncert korizmenih pučkih napjeva. Otiđimo na ovaj koncert. U nedjelju (26. III.) pjevati će na našoj župnoj misi.
  9. Sljedeći vikend će u župi sv. Mihajla biti korizmena duhovna obnova za obitelji. Potičemo sve obitelji, a osobito roditelje prvopričesnika i krizmanika da se uključe u ovu duhovnu obnovu koja počima u petak (24. III.) u 19.00 sati. U subotu (25. III.) predviđena su dva susreta u 16.30 i 19.00 sati. Voditelj je don Ivica Mršo.
  10. Svi oni koji žele primiti sakramente krštenja ili ženidbe, neka se prijave na vrijeme.
  11. Nemojmo zanemariti vjerski tisak, a osobito novi broj Glasa Koncila.