1. Danas poslije podne u 16.00 sati, u župnoj crkvi sv. Mihajla na Lapadu biti će sv. misa za djecu s posebnim potrebama i njihove roditelje.
  2. Kao i svake godine tako i ove naš biskupijski caritas organizira humanitarnu akciju Podijelimo radost Božića. U subotu (17. XII.) u vremenu od 9.00 do 16.00 sati te u nedjelju (18. XII.) u vremenu od 09.00 do 13.00 sati na Pilama će se prikupljati pomoć kako bi s našim socijalno najugroženijim sugrađanima podijelili radost Božića. Prikupljati će se paketi hrane i higijenskih potrebšatina. Ne i odjeća! Uključimo se!
  3. U utorak (13. XII.) obilježit će se 200 – ta obljetnica rođenja biskupa Mata Vodopića. Sv. misu će u 18.00 sati u katedrali predvoditi biskup Mate, a potom će u 19.30 sati u dvorani sv. Ivana Pvala II (sv. Klara) gđa. Slavica Stojan održati će predavanje Vodopić pripovijeda.
  4. U subotu (17. XII.) u našoj župnoj crkvi sa početkom u 19.30 sati klape: Neverin iz Kaštel Lukšića i Kaše iz Dubrovnika održati će koncert.
  5. Sljedeću nedjelju (18. XII.) poslije sv. mise u 10.00 sati u dvorani nasuprot crkve biti će izložba radova koje su djeca IV. razreda napravila na radionicama koje su se u proteklom periodu održavale u našoj župi. Dok će poslije svih svetih misa, članice našeg župnog caritasa prodavati božićne ukrase. Pomognimo rad našeg župnog caritasa.
  6. U petak će u 17.30 sati biti naše redovito tjedno euharistijsko klanjanje. Nemojmo propustiti susresti Učitelja i Gospodina.
  7. Za primanje sakramenata krštenja i ženidbe potrebno se prijaviti na vrijeme.
  8. Nemojmo zanemariti vjerski tisak, a osobito novi broj Glasa Koncila.