1. U sklopu kulturne manifestacije U susret sv. Vlahu, Biskupski ordinarijat u četvrtak, 12. I. 2017. u dvorani Ivana Pavla II, s početkom u 19.30 sati, organizira prikazivanje dokumentarnog filma scenarista i redatelja Bože Vodopije, Svete vjere mučenici – Hrvatski blaženici iz Janjeva i Vrnavokola. Oni koji mogu i žele neka otiđu.
  1. Biskupijski ured za pastoral braka i obitelji te za informiranje, savjetovanje i posredovanje u pastoralu rastavljenih, od 16. do 20. I. 2017. godine, organizira savjetovanje za sve one koji imaju poteškoća u svom bračnom životu. Za više detalja kontaktirajte voditeljicu Ureda gđicu. Vikicu Vujicu na broj: 0913236805, odnosno mail biskupijskog ureda: pastoralbrakaiobitelji@gmail.com
  1. Nekoliko statističkih podataka iz života naše župne zajednice u protekloj 2016. godini. Prošle godine krstili smo 28 djece, 36 ih je primilo sakrament Prve sv. pričesti, a 27 sakrament potvrde. U našoj župi je 12 naših župljana sklopilo sakrament sv. Ženidbe, a na gradskom groblju Boninovo ispratili smo 14 naših župljana. U blagoslovu obitelji obišli smo 817 obitelji. Prošlu Jubilarnu godinu, u našoj župnoj zajednici, započeli smo pučkim misijama, a završili pastotralnim pohodom našeg Oca biskupa Mate. Nadamo se da ćemo u godini koja je pred nama u svakodnevnom življenju vjere u našoj župnoj zajednici donositi plodove milosti netom završene Jubilarne godine.
  1. Sa svim pastoralnim aktivnostima u našoj župnoj zajednici nastavljamo kad završe zimski školski praznici.
  2. Nemojmo zanemariti vjerski tisak, a osobito novi broj Glasa Koncila.