1. U petak (6. I.) je blagdan Bogojavljenja, svete mise su u 10.00 i 18.00 sati.
  2. Nakon pandemijske pauze, nastavljamo sa siječanjskim izletima na snijeg u Šuicu. Planirani termin, za roditelje i djecu je 14. i 15. siječnja 2023, te za mlade 21. i 22. siječnja 2023. Cijena aranžmana koji uključuje prijevoz, smještaj i obroke je 70 eura. Svi zainteresirani neka se što prije jave č.s. Marineli (roditelji i djeca) i župniku (mladi).
  3. Potičemo sve roditelje da vode računa o vjerskom odgoju svoje djece. Neka vaša djeca rado sudjeluju na župnoj katehezi i nedjeljnim misnim slavljima. Budite poštovani roditelji svjesni svoje uloge prvih odgojitelja u vjeri djece koju vam je Bog povjerio. Budite sami uključeni u život naše župne zajednice, te nastojite uključivati i svoju djecu. Ukoliko vi sami ne uložite potreban trud i napor, sav ostali napor, bilo vjeroučitelja, časnih sestara ili svećenika, biti će uzaludan. Pokušajte voditi računa o cjelovitom i uravnoteženom odgoju djeteta. Ukoliko same sebe doživljavate kao pripadnike zajednice krštenika, onda svojoj djeci nemojte uskratiti uključenost u život crkvene zajednice. Vjera nije ni formalnost ni tradicija, ona je životna stvarnost koja bi trebala jasno oblikovati živote svih krštenika.
  4. Često ponavljamo kako bi se svi mi u našoj župnoj zajednici trebali osjećati kao jedna velika obitelj, kako u dobrim, tako i u onim manje dobrim vremenima. Obitelj je mjesto ljubavi, brige, pažnje, solidarnosti jednih prema drugima. Slični osjećaji trebali bi prožimati i naše župno zajedništvo. To bi osobito trebalo biti vidljivo u trenucima određenih kušnji i izazova, kao što je uostalom i ovaj što ga proživljavamo. Osim molitvenog, ovih dana nam je i te kako potrebno zajedništvo u karitativnoj ljubavi. Svi oni koji žele mogu se našim zajedničkim naporima priključiti uplatom na račun župe: HR9125000091101377744.
  5. Svi oni koji žele primiti sakramente krštenja i ženidbe neka se prijave na vrijeme.
  6. Nemojmo zanemariti vjerski tisak, a osobito novi broj Glasa Koncila.