1. Pošto su završili proljetni praznici, nastavljamo s katehetskim susretima u našoj župnoj zajednici. Sve ostale tjedne aktivnosti odvijaju se prema rasporedu.
  2. Kao što svi vjerujem znate papa Franjo je svećenika naše biskupije don Petra Palića imenovao hvarskim biskupom. Biskupsko ređenje održati će se u hvarskoj katedrali, 30. travnja 2018. godine s početkom u 10.30 sati. Budući da je don Petar živio i djelovao u našem Gradu, vršeći odgovorne dužnosti u životu naše biskupijske zajednice, otiđimo na njegovo biskupsko ređenje u što većem broju. Kako bi nam olakšala odlazak na Hvar, naša biskupija je, zahvaljujući susretljivosti Jadrolinije, osigurala brod koji će nas iz Orebića prevesti u Hvar. Ovaj brod iz Orebića polazi 30. travnja (ponedjeljak) u 6.00 sati. Za sve one koji budu željeli ići, a nisu u mogućnosti doći do Orebića, osiguran je prijevoz autobusima iz Grada, po cijeni od 50,00 kn. Točno vrijeme polaska autobusa objavit ćemo naknadno. Don Petar je često i rado boravio i u našoj župnoj zajednici, stoga vas sve poštovani župljani potičemo da odete na njegovo biskupsko ređenje. Molimo vas sve, one kojima treba, kao i one kojima ne treba prijevoz do Orebića, da se javite časnoj sestri Marineli, te prilikom prijave jasno naznačite treba li vam ili ne prijevoz autobusom u Orebić.
  3. U subotu 14. IV. 2018. U Trpnju će se održati biskupijski susret mladih. Svi oni koji bi htjeli ići na ovaj susret neka se jave gosp. Jošku Mikušu.
  4. Sjetimo se u svojim molitvama moliti za nova svećenička i redovnička zvanja u našoj mjesnoj Crkvi.
  5. Roditelji vodite brigu da vam djeca sudjeluju na nedjeljnom euharistijskom slavlju.
  6. Svi oni koji žele primiti sakramente krštenja ili ženidbe, neka se prijave na vrijeme.
  7. Nemojmo zanemariti vjerski tisak, a osobito novi broj Glasa Koncila.