1. U ponedjeljak (5. VI.) održati će se biskupijski susret članova duhovnih pokreta i crkvenih društava koji djeluju u našoj biskupiji. Susret će započeti u katedrali u 17.30 sati molitvom krunice, a nastaviti će se sv. misom koju će u 18.00 predvoditi biskup Mate. U 19.00 sati predviđeno je predstavljanje dokumenta Kongregacije za nauk vjere, Iuvenescit Ecclesia, koje će biti u Dvorani Ivana Pavla II. Ovaj dokument će predstaviti don Ivica Pervan, biskupijski delegat za duhovne pokrete i crkvena društva. U 20.00 sati je predviđeno druženje i osvježenje u predvorju dvorane. Pozivamo sve članove zajednice Krvi Kristove, kao i sve članove bratstva sv. Đurđa da sudjeluju na ovom susretu.
  1. I ove godine se na otoku Šipanu organizira ljetni kamp za djecu od 11 do 14 godina. Biti će dva turnusa u koje se može prijaviti najviše 30 djece. Od 26. do 30. lipnja, te od 3. do 7. srpnja. Participacija u troškovima je 100,00 kn (prijevoz nije uključen u cijenu). Oni koji bi htjeli ići neka se prijave u župni ured.
  1. Sve tjedne aktivnosti u našoj župnoj zajednici odvijaju se prema rasporedu.
  1. Svi oni koji žele mogu se upisati za 24-satno klanjanje koje se u našoj župi organizira uoči svetkovine Tijelova. Papir za upis nalazi se u župnoj crkvi.
  1. U petak (9. VI.) pola sata prije sv. mise biti će naše redovito tjedno euharistijsko klanjanje.
  1. Svi oni koji žele primiti sakramente krštenja ili ženidbe, neka se prijave na vrijeme.
  1. Nemojmo zanemariti vjerski tisak, a osobito novi broj Glasa Koncila.