1. Ušli smo u korizmeno vrijeme. Prošli petak na pobožnosti križnoga puta bilo je dosta vjernika. Lijepo je to. Potičemo i druge naše župljane da se zavjetuju na ovu pobožnost. Apeliramo i na mlade naše župe da se uključe u ovu pobožnost.
  1. Molitvena zajednica Krvi Kristove imat će svoje uobičajene molitve u 16,45; svakoga petka, a u 17,15 imat ćemo pobožnost Križnog puta. Svakog petka i nedjelje 45 minuta prije večernje sv. mise, tj. u 17,15 bit će pobožnost križnog puta. Potičemo naše župljane da nastoje korizmu živjeti i kroz ovu pobožnost, također potičemo da naši župljani kroz ovo vrijeme korizme uz pobožnost križnog puta dolaze i na sv. misu radnim danima.
  1. U tijeku je tečaj za brak. Preporučam sve polaznike u vaše molitve.
  1. Pozivamo naše mlade, koji su sudjelovali u organizaciji SHKM u travnju prošle godine kao volonteri ili kao animatori, a žele ići u Rim u uskrsnom tjednu, neka se prijave najkasnije do 8. ožujka, bilo meni bilo don Davidu.
  1. Kod jednih i drugih vrata u crkvi imate ove škrabice na kojima piše Caritas. Neka ovo korizmeno vrijeme bude i vrijeme našega suosjećanja s potrebnijima od nas. Koliko budete mogli ubacite u škrabice i pomozimo našu braću i sestre. Unaprijed se od srca zahvaljujemo.
  1. U srijedu 25. veljače šesta je srijeda devetnice uoči sv. Josipa. Potičemo vjernike da se uključe u ovu pobožnost, ovdje u crkvi ćemo imati pola sata prije sv. mise krunicu i litanije na čast sv. Josipa.
  1. U petak poslije sv. mise, imat ćemo Lectio Divina za sve koji žele, u dvorani bl. Ivana Merza.
  1. Naš otac Biskup je odlučio, našega don Davida poslati na postdiplomski studij iz crkvenoga prava, u Rim. Don David će biti s nama do kraja lipnja, a potom će najvjerojatnije trebati ići na učenje jezika.
  1. Sada poslije sv. mise bit će obred pepeljanja za one vjernike koji nisu bili na sv. misi i na pepeljanju na Čistu srijedu.
  2. Poslužite se Glasom Koncila i drugim tiskovinama!