1. U ovom tjednu umro je naš župljanin Ivo Đurić, sahranjen je na Osojniku u prošli četvrtak. Preporučamo ga u vaše molitve, a obitelji izražavamo sućut.
  1. Danas započinje Molitvena osmina za jedinstvo kršćana. Pozivam vas da kroz osam dana, tj. od danas pa do 25. siječnja barem nešto izmolite na nakanu za jedinstvo kršćana.
  1. U utorak u 20. siječnja imat ćemo provjeru znanja za starije krizmanike. Vjeronauk ostaje kao i inače u 09,00 i u 17,00 te ispit u 20,15.
  1. U srijedu 21. siječnja, a u sklopu Molitvene osmine za jedinstvo kršćana bit će molitva u pravoslavnoj crkvi sv. Blagovještenja u Gradu s početkom u 19,00 sati, koju će predvoditi vladika Grigorije i naš biskup Mate. Tko god može doći, bilo bi lijepo da dođemo na zajedničku molitvu.
  1. Također u srijedu 21. siječnja započinje velika devetnica uoči sv. Josipa. Znači devet srijeda do njegovog blagdana. Potičem naše vjernike da se uključe u ovu pobožnost, ovdje u crkvi ćemo imati pola sata prije sv. mise krunicu i litanije na čast sv. Josipa.
  1. U četvrtak, 22. siječnja, biti će roditeljski sastanak za roditelje starijih krizmanika. Pozivamo ih na sv. Misu u 18,00 a potom na sastanak.
  1. Poslužite se Glasom Koncila i drugim tiskovinama!