1. U prošlo-nedjeljnoj akciji, prikupljana pomoći za naše mlade koji će hodočastiti u Rim, u našoj župi smo prikupili 1.090,00. Svima koji su svoj prilog dali, od srca se zahvaljujemo.
  1. Današnja milostinja koja se skupi pod svim misama u našoj crkvi ide za naše sunarodnjaku u Bosni i Hercegovini. Unaprijed vam se zahvaljujem na vašem prilogu.
  1. Prošlu srijedu i četvrtak imali smo u našem Gradu molitvu na koju nas je pozvao papa Franjo. Ura molitve naše župe bila je od 23-24 sata. Bio je lijep broj naših župljana kao i na sv. misa kako u srijedu večer isto tako u četvrtak. Svima se od srca zahvaljujem. Neka Gospodin blagoslovi i usliši sve naše nakane. Hvala i našem dječjem zboru koji je pjevao u srijedu večer, kao i molitvenoj zajednici Krvi Kristove.
  1. U srijedu 18. ožujka deveta je srijeda devetnice uoči sv. Josipa. Potičemo vjernike da se uključe u ovu pobožnost, ovdje u crkvi ćemo imati pola sata prije sv. mise krunicu i litanije na čast sv. Josipa. Svim vjernicima koji su obavljali devetnicu u čast sv. Josipa dok zahvaljujem, od srca molim trojedinoga Boga da po zagovoru sv. Josipa usliši njihove molitve i zavjete.
  2. Također u srijedu 18. ožujka bit će ispovijed, starih bolesnih i nemoćnih u našoj župi. Krenut ćemo od 09:00 – 13:00 te od 15:00-17:30.  Onima kojima nismo do sada išli, a ne mogu doći u crkvu, javite nam kako bismo im mi mogli doći te ih pripremiti za uskrsne blagdane.
  1. U četvrtak 19. ožujka svetkovina je sv. Josipa, a ujedno i godišnjica biskupskog posvećenja i preuzimanja upravljanjem naše biskupije, mons. Mate Uzinića. U povodu toga naš će biskup predvoditi sv. misu u katedrali u 18,00 pa bi bilo lijepo da dođe tko-god može doći na miksu u Grad, a u našoj crkvi tog dana ne će biti sv. mise.
  1. U našoj župi pobožnost Križnog puta je svakog petka i svake nedjelje s početkom u 17,15. Prošli petak u križnom putu su sudjelovali našo župni čitači, a idući petak će sudjelovati redovnice koje žive i rade na teritoriju naše župe, a u povodu Godine posvećenoga života.
  1. Idući petak, 20. ožujka 2015. započinju Dani kršćanske kulture u našem Gradu. Pogledajte program na oglasnoj ploči, a možete uzeti i ove preklopnike kod jednog i drugog izlaza.
  1. U subotu 21. ožujka bit će duhovna obnova za sve župljane naše župe, a napose za roditelje naših ministranata, prvopričesnika, krizmanika i jednih i drugih. Tko god želi doći dobro je došao. Duhovna obnova će započeti u Pastoralnom centru s početkom u 16,30h.
  2. Iduću nedjelju, 5. korizmene, imat ćemo pobožnost križnoga puta na Srđ, u 14,00 s prve postaje. Potičem naše vjernike da tu nedjelju uz sv. misu pođu i na križni put na Srđ.
  3. Ove godine održat će se II. nacionalni susret obitelji u Hrvatskoj koji će biti 19. Travnja u Rijeci i Trsatu. Potičemo naše obitelji da nam se prijave do iduće nedjelje one obitelji koje imaju djecu neka se ne boje i oni mogu ići sa svojom djecom. Za nas će biti organiziran smještaj u Rijeci. Prijavite nam se do uključivo iduće nedjelje.