1. Prošli tjedan umro je dr. Augustin Franić. Nije bio naš župljanin, ali je dolazio kod nas na sv. misu. Preporučam njegovu dušu Božjem milosrđu i u vaše molitve.
 1. U «Tjednu solidarnosti s Crkvom u BiH» naša župa je prikupila 4.165,00 kn, Svima od srca hvala.
 2. Svim vjernicima koji su obavljali devetnicu u čast sv. Josipa dok zahvaljujem, od srca molim trojedinoga Boga da po zagovoru sv. Josipa usliši njihove molitve i zavjete.
 1. Obišli smo naše stare i bolesne. Ako kome još treba doći i donijeti otajstva vjere, samo nam javite.
 2. Prošli četvrtak, na svetkovinu sv. Josipa imali smo sv. misu u našoj katedrali u povodu biskupskog ređenja našega biskupa Mate. Vidio sam lijep broj naših župljana što me veselilo. Svima se od srca zahvaljujem.
 1. Prošli petak u križnom putu su sudjelovale redovnice koje žive i rade na teritoriju naše župe, a u povodu Godine posvećenoga života. Idući petak ćemo imati križni put za domovinu i naš narod, a poslije križnog puta i mise i ove godine ćemo imati korizmenu poetsko-meditativnu večer odmah poslije mise. Nastojte doći na sv. misu te ostati na ovom duhovnom obogaćenju.
 1. Jučer je bila duhovna obnova za sve župljane naše župe, a napose za roditelje naših ministranata, prvopričesnika, krizmanika i jednih i drugih. Svima se zahvaljujem i neka Gospodin blagoslovi naše duhovno odrastanje.
 1. U tijeku su dani kršćanske kulture u našem Gradu. Stoga vas potičem, pogledajte programe i uključite se u one programe koji vam se sviđaju i u kojima se možete obogatiti.
 2. U subotu, 28. ožujka bit će Velika uskrsna ispovijed s pokorničkim bogoslužjem u 16,30. Nastojte doći na organiziranu ispovijed.
 3. Večernja sv. misa u našoj župi ostaje u 18,00 sve do iduće nedjelje, tj. Cvjetnice kada će biti u 19,00.
 4. Iduću nedjelju u organizaciji našega župnoga Caritasa moći ćete kupiti uratke prijatelja našega Caritasa, pengana jaja i kolače. Kao što znadete prihod od svega toga ide za školovanje naših mladih.
 5. Danas je drugi krug izbora za gradonačelnika našega grada. Lijepo vas molim iziđite i glasujte. Izvršimo po savjesti svoju zadaću.