1. Sutra je blagdan sv. Stjepana prvomučenika. Sv. mise su ujutro u 08,30 ovdje u crkvi, u 11,00 na Konalu u kapeli Gospe Lurdske i sv. Stjepana i u 18,00 u župnoj crkvi.
  2. U subotu 27. 12. krećemo s blagoslovom obitelji. Poželjno bi bilo da budu prisutni svi članovi obitelji kod blagoslova. Molit ćemo da nas na stolu čeka blagoslovljena voda, upaljena svijeća i križ. Ako kojim slučajem niste doma kada svećenik dođe, onda bi bilo potrebno da nas naknadno pozovete pa ćemo doći po dogovoru. Raspored blagoslova obitelji imate na oglasnim pločama i na papirima kod izlaza.
  3. Vi koji ste u ulicama Viška, F. Prešerna, A. Hebranga 42 i 44 , te Topolska blagoslov će biti u prijepodnevnim satima.
  4. U nedjelju na blagdan sv. Obitelji 28.12.2014. nastupit će tradicionalno tamburaši kod nas u crkvi pod misom u 10,00.
  5. Zahvaljujem se svima koji su na bilo koji način doprinijeli da nam ovi sveti dani budu dani radosti i ljepote.
  6. Hvala našim mladima koji su okotili bor. Hvala Anamariji i Roku Kriletić:, kao i Meri Tomović koji su uredili jaslice, Betlehem. Hvala g. Alenu Tomaševiću i g. Ivanu Huzijaku koji su pomogli u prenošenju svega potrebnoga za jaslice.
  7. Svima vama, a napose preko vas našim starima, bolesnima i nemoćnima u ime nas svećenika i u ime časnih sestara te svih župnih suradnika želimo sretan, blagoslovljen i čestit Božić.
  8. Također, naš o. biskup mons. Mate Uzinić preko nas svećenika čestita ovogodišnje božićne blagdane svim vjernicima i ljudima dobre volje u našoj biskupiji.
  9. Danas poslije sv. mise možete preuzeti vaše listiće s misnim nakanama
  10. Za misu u 10,00 (Djeca koja su u crkvi neka svrate jer je za njih „Mali“ Isus donio poklon.
  11. Poslužite se katoličkim tiskom.