1. Prošli tjedan umrli su naši župljani Ivo Foretić i Marija Tumiotto. Preporučamo njihove duše Božjem milosrđu i u vaše molitve.
 2. U petak smo imali korizmenu poetsko-meditativnu večer. Bilo mi je drago da je lijep broj naših vjernika ostao i da je uživao kako u riječi isto tako i u pjesmi velikoga zbora kao i zbora mladih.
 1. Jučer je bila ispovijed za našu župu. Oni koji su se ispovjedili, ispovjedili su se, a vi koji niste, nastojte se ispovjediti. Ako bilo komu zatreba ispovijed u bilo koje vrijeme mi smo vam na raspolaganju. Kroz Veliki tjedan sat vremena prije mise ili obreda, jedan svećenik će biti na raspolaganju za ispovijed ovdje u crkvi.
 1. Svima vama koji ste jučer dolazeći na sv. ispovijed donijeli i nemirnice za neše župljane, od srca se zahvaljujemo.
 1. Napose potičemo našu školsku djecu koja se nisu ispovjedila ove godine organizirano kako je to bila praksa zadnjih 20 godina, neka dođu bilo koji dan ovog tjedna sat vremena prije mise i neka se ispovjede.
 1. Od danas u našoj crkvi sv. mise su u navečer u 19,00 i tako ostaje do Svih Svetih.
 1. Sutra 30. ožujka u 20,30 bit će ispovijed za krizmanike i mlade. Krizmanici ne će imati vjeronauk u utorak, nego trebaju doći sutra na ispovijed.
 2. U srijedu u našoj crkvi ne će biti sv. mise. Pozivamo vas da dođete na sv. misu u katedralu, na misu posvete ulja u 18,00 sati, koju će predvoditi naš o. Biskup.
 1. Na V. četvrtak i V. Petak u našoj crkvi obredi su u 19,00, a na Veliku Subotu, Vazmeno bdijenje je u 20,00 sati. Nadamo se da nije potrebno posebno vas poticati i govoriti vam o važnosti sudjelovanju na svetim obredima svetog trdnevlja.
 2. Na Veliki Petak zapovjedani je post i nemrs.
 3. Na Veliku Subotu večer i na Uskrs prije podne biti će blagoslov hrane. Lijepo vas molim, nije potrebno poslati pincu i koje jaje. Trebalo bi donijeti svega od onoga što će se jesti za doručak ili objed. Vi znadete da mi molimo blagoslov za razne namjernice pa bi bilo dobro da i bude svega od toga, tipa, uz pincu, sir, jaja, mesni proizvod, sol, itd…
 4. Kao što znadete, papa Franjo dolazi u Sarajevo 6. lipnja ove godine. Mi smo rezervirali autobus. Zainteresirani neka nam se prijave.
 5. Ovih dana prijatelji i članovi Caritasa su pengali prava jaja i dekorirali umjetna jaja. Tu su i drugi uradci vrijednih ruku vrijednih gospođa. Pa vas lijepo pozivam da svratite ispred crkve i da pogledate i kupite. Novac od prodanoga ćemo podijeliti potrebnima naše župe za ovogodišnji Uskrs.