1. U tijeku je tečaj priprave za brak, na kojem sudjeluje 56 parova. Preporučamo ih u vaše molitve.
  1. Jučer smo završili duhovsku devetnicu u našoj župi koja je započela 15. svibnja. Svima koji su dolazili i obavljali uz zahvalu, molimo Duha Svetoga da usliši molitve, zahvale i zavjete.
  1. S današnjom svetkovine Dugova završava Uskrsno vrijeme i nastavlja se s vremenom kroz godinu.
  1. U subotu 30. svibnja u 09,00 sati bit će ispovijed naših prvopričesnika i njihovih roditelja.
  1. Iduću nedjelju slavimo svetkovinu Presvetoga Trojstva, i pod misom u 10,00 imat ćemo Prvu pričest u našoj župi.
  1. Kao što znadete već nekoliko godina organiziramo 24 satno klanjanje pred Presvetim uoči Tijelova. U srijedu 3. lipnja poslije sv. mise izložiti ćemo Presveti Sakramenat na čašćenje i sve do sv. mise na Tijelovo 4. lipnja. Tko želi barem sat vremena provesti u molitvi pred Gospodinom neka se prijavi u sakristiju kako bismo mogli napraviti raspored. Oni koji se ne prijave, podrazumijeva se da je poželjno da dođu i da se mole pred Presvetim na tolike nakane. Svi su dobro došli i svima je ulaz slobodan i potičemo vas da se uključiti i dođete na molitvu pred Presvetim.
  1. Ovdje ispred oltara imat ćete kutiju na kojoj piše, molitvene nakane. Svi vi koji ćete doći na tijelovsko klanjanje, a i vi koji ne možete doći na klanjanje, ali ćete biti na sv. misi, možete napisati svoje molitvene nakane i ubaciti ih u kutiju, a mi ćemo ih onda prepisati na kompjuter tako da oni koji će klanjati, oni će između ostaloga moliti i na te nakane.
  1. Ovdje u sakristiji imate na raspolaganju knjige koje je napisao i priredio nedavno preminuli naš dr. Augustin Franić. Riječ je o tri knjige: KPD Lepoglava – 100,00, 2. KPD Stara Gradiške – 100, 3. Dr. Niko Koprivica 50,00 kn.