1. Sutra je redoviti susret naših mladih po ustaljenom rasporedu, navečer u 20,15.
  1. Prvopričesnici i krizmanici će imati svoje vjeronauke po ustaljenom rasporedu.
  1. Danas, poslije večernje sv. mise bit će roditeljski sastanak roditelja starijih krizmanika.
  1. Kao što znadete, papa Franjo dolazi u Sarajevo 6. lipnja ove godine. Mi smo rezervirali autobus. Zainteresirani neka nam se prijave. Išli bismo 5. lipnja prenoćili bismo u Kiseljaku, a ujutro bismo pošli u Sarajevo na sv. misu i susret s Papom.
  1. Idući vikend naše obitelji odlaze na II. Nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji u Rijeku i na Trsat. Preporučamo ih u vaše molitve.
  1. Ženi se Stjepo Vidojević, sin Iva Vidojevića i Mirjane r. Muhoberac. Mladić je iz naše župe i uzima za svoju zakonitu ženu Anamariju Katu Marunić, kći Vlade i Olge r. Mišković. Djevojka živi u župi sv. Križa u Gružu. Vjenčanje će biti u našoj župi u petak 17. travnja
  1. Ženi se Luko Mladošević, sin Mata i Marije r. Radonić. Mladić je iz župe sv. Spasa iz Vitaljine i uzima za svoju zakonitu ženu Ivanu Vulić kćerku Ante Vulića i Katice r. Basor. Djevojka je iz naše župe, a vjenčat će se u subotu 18. travnja u našem biskupijskom svetištu u Gospe od Milosrđa.
  1. Antonio Radić, sin Petra Radića i Jelene r. Korać. Mladić je iz župe sv. Mihovila, Lapad i uzima za svoju zakonitu suprugu Zrinku Gjanović kćerku Nikše Gjanovića i Marije r. Zvjerković. Djevojka je iz župe sv. Spasa u Mokošici ali je do nedavno živjela u našoj župi, a i vjenčanje će biti u našoj župi u subotu 18. travnja 2015.