1. Prošli tjedan umro je naš župljanin Spasoje Koncul. Sahranjen je 26.12.2014. u Gracu (BiH). Danas je umrla također naša župljanka, Mare Kanjuo, sprovod će biti u utorak. Preporučamo je u vaše molitve.
  2. U tijeku je blagoslov obitelji. Za sada sve ide po planu i programu. Blagoslivljamo još sutra i prekosutra. One obitelji koje nisu bile ili ne će biti doma kada je blagoslov neka nam se naknadno prijave pa ćemo nastojati naknadno doći i blagosloviti ih.
  3. Danas se slavi blagdan sv. Obitelji. Pod misom u 10,00 u našoj crkvi nastupit će tradicionalno tamburaši. Večeras je će poslije večernje mise biti humanitarna predstava naše djece. Potičemo vas da nam se pridruži na ovoj plemenitoj akciji.
  4. U srijedu je Stara godina. Bilo bi lijepo da dođete na sv. misu kako bismo svi zajedno rekli Trojedinome Bogu svoje veliko hvala za sva dobročinstva koja nam je iskazao u 2014. godini. Zajedno ćemo na kraju mise otpjevati „Te Deum“ – Tebe Boga hvalimo.
  5. U četvrtak je Nova Godina. Sv. mise su u 08,30 u 11,30 i u 18,00. Pod misom u 08,30 imati ćemo zaziv Duha Svetoga da nas prati kroz narednu godinu. Bilo bi lijepo da vjernici ne zanemaruju svoj duhovni život i neka ovih svetih i velikih dana nastoje svoju vjeru živjeti i svjedočiti.
  6. U petak 2. siječnja je prvi petak. Pobožnost će započeti u 17,00 s klanjanjem pred Presvetim sakramentom i ispovjedi.
  7. Iduću nedjelju 4. siječnja bit će Božićni koncert župnih zborova, u crkvi sv. Ignacija (jezuita) u Gradu s početkom u 19,30. Bilo bi lijepo da dođete na taj koncert na kojem će nastupiti i naš župni zbor. Podržimo svojom nazočnošću župni zbor, kao i druge koji će nastupiti.
  8. Za vrijeme praznika nema ni vjeronauka ni drugih aktivnosti u župi. S početkom škole sve započinje u životu župe po starim rasporedima.
  9. Poslužite se Glasom Koncila i drugim tiskovinama.