1. Želim izreći jedno veliko hvala svim vjernicima koji su na Veliku srijedu bili u našoj katedrali na misi posvete ulja. Vidio sam lijep broj naših vjernika što je me dodatno obradovalo. Hvala vam.
  1. Čestitamo Uskrs svim župljanima, svim ljudima dobre volje u ime nas svećenika, naših časnih sestara i naših suradnika.
  1. U prošlonedjeljnjoj Caritasovoj akciji prikupljeno je za 5.800,00 kn, za naše školarce i studente, kao i za potrebne u našoj župi. Hvala vam što podržavate Caritasove akcije.
  1. Sutra, na uskrsni ponedjeljak sv. mise su u 08,30 i u 19,00.
  1. Prvopričesnici i krizmanici će imati svoje vjeronauke po ustaljenom rasporedu. Roditelji starijih krizmanika neka dođu iduću nedjelju na večernju sv. misu, poslije koje ćemo imati roditeljski sastanak.
  1. Kao što znadete, papa Franjo dolazi u Sarajevo 6. lipnja ove godine. Mi smo rezervirali autobus. Zainteresirani neka nam se prijave.
  1. Djeca koja su u crkvi neka dođu u dvoranu sv. Vinka paulskoga preko puta crkve po uskrsni poklon, kojega im darivamo, zahvaljujući našoj dugogodišnjoj donatorici.