1. Danas je u našoj župi podjela prve sv. Pričesti našim prvopričesnicima kojih je 30.
  1. U srijedu 3. lipnja u 18,15 imat ćemo sastanak sa svim putnicima koji su se prijavili za susret sa sv. ocem, papom Franjom u Sarajevu 6. lipnja. Sastanak će biti u dvorani bl. Marije Propetoga Petković.
  1. Kao što znadete već nekoliko godina organiziramo 24 satno klanjanje pred Presvetim uoči Tijelova. U srijedu 3. lipnja poslije sv. mise izložiti ćemo Presveti Sakramenat na čašćenje i sve do sv. mise na Tijelovo 4. lipnja. Tko želi barem sat vremena provesti u molitvi pred Gospodinom neka se prijavi u sakristiju kako bismo mogli napraviti raspored. Oni koji se ne prijave, podrazumijeva se da je poželjno da dođu i da se mole pred Presvetim na tolike nakane. Svi su dobro došli i svima je ulaz slobodan i potičemo vas da se uključiti i dođete na molitvu pred Presvetim.
  1. Ovdje ispred oltara imate kutiju na kojoj piše, molitvene nakane. Svi vi koji ćete doći na tijelovsko klanjanje, a i vi koji ne možete doći na klanjanje, ali ćete biti na sv. misi, možete napisati svoje molitvene nakane i ubaciti ih u kutiju, a mi ćemo ih onda prepisati na kompjuter tako da oni koji će klanjati, oni će između ostaloga moliti i na te nakane.
  1. U četvrtak slavimo svetkovinu Presvetog Tijela i Krvi Kristove. Misa je u 19,00. Pozivam sve vas koji ćete sudjelovati u klanjanju kao i sve druge vjernike da imadnemo zajedničku uru klanjanja od 18-19 sati na samo Tijelovo, a u 19,00 slavit ćemo sv. misu na sve one nakane koje ste stavili u kutiju.
  1. Ovdje u sakristiji imate na raspolaganju knjige koje je napisao i priredio nedavno preminuli naš dr. Augustin Franić. Riječ je o tri knjige: KPD Lepoglava – 100,00, 2. KPD Stara Gradiške – 1003. Dr. Niko Koprivica 50,00.
  1. Krizmanici nemaju više svoj vjeronauk ali trebaju i dalje dolaziti na sv. mise kao i na susrete ponedjeljkom.