1. Zahvaljujem se svima koji su uzeli udio u klanjanju pred Presvetim Sakramentom uoči Tijelova i na samo Tijelovo.
  1. Kao što znadete da smo jučer putovali u Sarajevo, na sv. misu s Papom Franjom. Mi smo išli u petak u posjet franjevačkim samostanima u Kreševu i u Fojnici, a spavali smo u župi Kiseljak. Jučer smo sudjelovali na sv. misi. Sve skupa je bilo lijepo i nadam se plodonosno. Hvala svima koji su sudjelovali kao i vama na podršci i molitvi.
  1. Naš katehetski ured nas obavještava da će se sutra, 8. lipnja u dvorani Ivana Pavla II. s početkom u 10,00 sati u organizaciji Dječjih vrtića grada Dubrovnika i Katehetskog ureda Dubrovačke biskupije održati predstavljanje projekata dječjih vrtića. Ovim putem pozivamo sve, a na osobit način mlade roditelje koji će iz prve ruke moći vidjeti i detaljno se upoznati s radom vjerskih skupina u dječjim vrtićima. Želja svih nas je da se vjerski program ostvaruje u što više skupina kako bi što više djece uživalo u postignućima koje vjerski program donosi, stoga Vas potičemo da i druge pozovete kako bi mogli vidjeti sve projekte koje nude dječji vrtići.
  1. U četvrtak će i naši nogometaši poći na put u Bjelovarsko-Križevačku biskupiju na nacionalno natjecanje u KMNL. Neka osvoje 2. mjesto bit ćemo zadovoljni.
  1. Kao i prošle godine, tako je i ove godine naš o. biskup je proglasio dan posta i molitve za dubrovačku biskupiju, s nakanom za posvećenje svećenika, redovnika i redovnica i svih vjernika naše biskupije i za nova duhovna zvanja u našoj biskupiji. Post i molitva biti će u četvrtak 11. lipnja. Mi svećenici, redovnici i redovnice imat ćemo u Gradu prijepodnevni program, a po župama popodne. U našoj župi ćemo imati klanjanje poslije mise na ovu nakanu. Stoga vas potičem da postite i molite idući četvrtak te da dođete na misu i na klanjanje.
  1. Idući petak se slavi svetkovina Presvetoga Srca Isusova. U našoj župi taj dan poslije podne i u subotu prije podne bit će duhovna obnova za Zajednicu Krvi Kristove. Sve vas potičemo da dođete na sv. misu taj dan, jer je ovo značajan i važan blagdan naše vjere.
  1. U subotu se slavi sv. Antun Padovanski. Sv. misa je redovita u 19,00.