1. Zahvaljujemo se svim vjernicima koji su se uključili u proslavu našega nebeskoga zaštitnika, te su aktivno sudjelovali u aktivnostima ovih dana.
 1. Izložba tete Karmele Kuzman protekla je u najboljem redu i bilo je dosta posjetitelja poslije svake sv. mise. Hvala svima!
 1. Također i u srijedu je bilo dosta vjernika na otvaranju izložbe „Iz župnikove zbirke“. Hvala svima!
 1. Na koncertu Dubrovačkog gudačkog kvarteta u našoj crkvi, odaziv je bio skroman, što je me ražalostilo. Ali i to je jedan pokazatelj.
 1. U srijedu na svetkovinu sv. Ivana Krstitelja misu je predvoditi generalni vikar naše biskupije te je poslije sv. Mise blagosloviti sliku „Gospodin je spavao“, od ak. slikara Đure Sedera.
 1. Slika je u crkvi na sjevernom zidu i sada je svima vama na raspolaganju. Svim donatorima od srca zahvaljujem.
 1. U petak 26. lipnja započeo je duhovni seminar kojeg predvodi fra Ivan Matić u športskoj dvorani OŠ Marina Držića. Danas je zadnji dan. program započinje u 17,00 sati.
 1. Za proslavu našeg nebeskog zaštitnika možete se uključiti bilo novčanim doprinosima bilo u naravi: tj. u kolačima, sokovima ili drugim pićima.
 1. Zahvaljujem se svima koji su donijeli bilo kolače bilo piće za sutra da se počastimo poslije sv. misa.
 2. Sutra na sv. Petra 29. lipnja imat ćemo jutarnju sv. misu u 08,30 u crkvi sv. Petra, a svečanu koncelebriranu sv. misu u Kino Slavici će predvoditi naš otac biskup, mons. Mate Uzinić.
 3. Sutra večer bit će pučka zabava na športskom igralištu na Ilinoj glavici. U večernjim satima oko 21,30. Nastupit će bend koji se zove „Od srca do srca“. Koncert će biti humanitarne naravi. Ne će biti ulaznice nego će moći dati svoj prilog koliko tko želi. Prihod će ići za školovanje naših studenata i školaraca, te za liječenje Mare Maltarić.
 4. Idući petak, prvi je petak u mjesecu i pobožnost započinje u 18,00 sa sv. Ispovijedi u klanjanjem pred Presvetim, a potom misa i propovijed.
 5. Od iduće nedjelje ne će više biti mise u 10,00.
 6. Iduću nedjelju pod misom u 11,30 oprostit će se od nas naš župni vikar don David Marjanović.