1. Servis orgulja je završen. Još jednom pozivamo sve one koji mogu i žele pomoći da pomognu. Zahvaljujemo Biskupiji koja je donirala 50%, tj. 3000 eura, a ostatak treba skupiti naša župa.

2. U srijedu, 3. rujna, slavimo sv. Grgura Velikog, papu.

3. U petak, 5. rujna, slavimo bl. Majku Tereziju iz Calcute. U petak je također i Prvi petak u mjesecu. Pobožnost počinje u 18 sati molitvom klanjanja s mogućnošću sv. ispovijedi. U 19 sati je sv. misa.

4. U subotu, 6. rujna, održat će se u Kneževom dvoru, s početkom u 20 sati, humanitarni koncert u povodu obilježavanja stote obljetnice Armenskog genocida, te stotinu četrdeset pete obljetnice glasovitog armenskog skladatelja Komitasa – žrtve armenskog genocida 1915. Nastupit će ugledna armenska pijanistica Naira Asatryan, a sav prihod od ulaznica bit će namijenjen prognanim kršćanima u Siriji. Ulaznice se mogu kupiti sat vremena prije početka koncerta ili rezervirati na broj Caritasa 020/ 612-240. Tko može, neka se odazove!

5. U nedjelju, 7. rujna, odredbom našega biskupa mons. Mate Uzinića, prikupljat će se milostinja koja će biti namijenjena za progonjene kršćane i druge manjinske vjerske zajednice u Iraku. Pozivamo sve da u iduću nedjelju, osim molitvom, našu braću i sestre u Kristu, ali i sve ostale koji pate u Iraku, pomognemo novčanom pomoći.

6. U iduću ponedjeljak, 8. rujna, počinje škola. Stoga u iduću nedjelju, 7. rujna, prestajemo s ljetnim rasporedom misa i vraćamo misu u 10 sati koja je prvotno namijenjena našoj djeci.

7. Poslužite se Glasom Koncila i drugim tiskovinama.