1. Prošlu nedjelju smo skupljali milostinju za izgradnju crkve Velikoga hrvatskoga krsnog zavjeta u Kninu. Skupili smo 4,677 kn. Svima od srca hvala!

2. Sutra u 20 i 15 sati je redoviti susret mladih naše župe. Zahvaljujemo se svima onima koji su redoviti, a ostale pozivamo da nam se priključe. Susret je obavezan za starije krizmanike i za one krizmanike koji će tek upisati prvu godinu priprave.

3. U utorak, 23. rujna, ujutro u 9 i popodne u 18 sati je vjeronauk za starije krizmanike. U utorak je također upis novih krizmanika (1. razred srednje). Upis će biti ujutro u 10 sati i popodne u 17 sati kako je već najavljeno prošle nedjelje.

4. U četvrtak, 25. rujna u 20 sati, mons. Mate Uzinić će u našoj katedrali predvoditi misno slavlje za početak nove školske godine. Pozivamo sve srednjoškolce, da se odazovu pozivu.

5. U petak, 26. rujna, slavimo sv. Kuzmu i Damjana, mučenike.

6. U subotu, 27. rujna, slavimo sv. Vinka Paulskog, prezbitera.

7. Već treći put najavljujemo da su ministrantski susreti počeli subotom u 10 sati za ministrante pripravnike (četvrti i peti razred i oni koji nisu nikad ministrirali, a žele) i u 11 sati za starije ministrante. Prošle dvije subote došla su četiri dječaka i to ista. Pozivamo ministrante da se napokon trgnu i počnu dolaziti, a vas roditelji također potičemo da ih podsjećate na njihove obveze i dužnosti koje su preuzeli.

8. U subotu, 27. rujna u 10 sati, bit će upis kandidata za prvu sv. pričest. Djeca neka dođu u pratnji svojih roditelja.

9. Ženi se Mato Mitrović, sin Nikole i Anke r. Milivojević. Mladić živi u župi sv. Križa – Gruž. Uzima za svoju zakonitu ženu Dariu Masle, kći Antuna i Marije Barbieri. Djevojka živi u našoj župi. Vjenčanje će biti u subotu, 27. Rujna 2014., u župi sv. Križa u Gružu.

10. U nedjelju, 28 rujna, Trebinjsko – mrkanska biskupija slavi svoga zaštitnika, Sv. Mihovila, a taj da se slavi i kao Dan Trebinjske biskupije. Sv misno slavlje će biti u 12 sati u Trebinju, a predvodit će ga mons. Ratko Perić, biskup. Na zamolbu trebinjskog župnika don Milenka Krešića pozivamo sve one koji su porijeklom iz Trebinjske biskupije da pođu na proslavu ovoga slavlja.

11. Poslužite se Glasom Koncila i drugim tiskovinama.