1. Danas je Misijska nedjelja i kao što znadete sav vaš dobrovoljni doprinos, milostinja ide za potrebe misionara i misijskih dijela.
  1. Danas poslije večernje mise imat ćemo roditeljski sastanak roditelja starijih krizmanika poslije večernje sv. mise. Pozivamo roditelje da dođu na misu, a potom na sastanak.
  1. Nadam se da naši krizmanici, stariji i mlađi znaju da imaju utorkom vjeronauk u 09 i u 18 sati, a ponedjeljkom susrete mladih. molim sve krizmanike da dođu iduću nedjelju na misu u 11,30 radi dogovora oko termina, dana za vjeronauk.
  1. U utorak slavimo sv. Hilariona, Ilara, zaštitnika župe sv. Ilaraq u Mlinima, kao i titulara naše crkve koja je sada sakristija.
  1. U srijedu 22. listopada slavimo sv. Ivana pavla II. napose svečano u našoj katedrali. Kao što znadete donijeli smo njegove relikvije iz Poljske, a sda smo napravili i novi relikvijar za te moći. Misa u katedrali je u 18,00 a poslije mise bit će mogućnost iskazati štovanje moćima našem Velikom papi i sugrađaninu, sv. Ivanu Pavlu II.
  1. Napominjemo da svakog četvrtka pola sata poslije sv. mise imamo pobožnosti klanjanja pred Presvetim Sakramentom. Svi smo potrebni molitve i Božje pomoći stoga vas potičemo da nastojite prakticirati ovu vrstu pobožnosti.
  1. Župni Caritas naše župe organizira jednodnevni izlet u Boku Kotorsku iduću subotu, 25. listopada 2014. za svoje članove, prijatelje caritasa i tkogod želi hodočastiti na sveta mjesta Boke Kotorske. Svi zainteresirani  neka se prijave bilo s. Marineli ili Zoranu Joviću do utorka večer, kada bismo imali poslije mise susret na kojem bismo dali potrebne informacije.
  1. Naša župa organizira četverodnevno putovanje u BiH i Slavoniju o obljetnici pada Vukovara, 18. studenoga ove godine. Polazak je 15. studenoga rano ujutro, a povratak 18. studenog u noći.  Prednost imaju animatori i volonteri koji su se stavili na raspolaganje u organizaciji  Tu su svakako pozvani da se prijave i članovi zbora mladih, a potom svi drugi mladi naše župe, kao što su krizmanici, katolička radnička mladež. Koji bi željeli poći neka se prijave don Davidu ili don Ivici. Prijave ćemo primati do iduće nedjelje 26. listopada. Okvirni plan putovanja možete vidjeti na oglasnoj ploči i našoj web stranici.
  1. Pozivamo vas u naš kafić, danas su vam na raspolaganju dvije vrste kolača. Uz kolač nudimo gratis cedevitu.
  2. Iduću nedjelju poslije mise u 10,00 imat ćemo Dan kruha. Zahvalit ćemo Gospodinu na svim dobročinstvima, svim plodovima zemlje, a djeca će imati svoj program poslije mise.
  3. Poslužite se Glasom Koncila i drugim tiskovinama. Preporučam GK i radi onog mjesečnog umetka „Prilika“.