1. Jučer je bio biskupijski susret ministranata u našem sjemeništu. Naši ministranti su osvojili prvo mjesto u nogometu i u stolnom tenisu. Dobri su bili i iz znanja, ponajbolji.
  • Momci KMNL jučer su pobijedili i stariji i mlađi nogometaši. Bravo momci. Samo hrabri i samo naprijed.
  1. Sutra, 20. travnja imat ćemo molitvu s krizmanicima roditeljima i njihovim kumovima. Molitva s njima za njih u 20,30 sati u našoj crkvi. Molim vas ovo nije za nekoga drugoga, očekujem odaziv svih krizmanika, kao i njihovih roditelja, kumova i drugih članova obitelji. Svi drugi mladi su uključeni u ovu molitvu.
  1. U utorak je redoviti vjeronauk za krizmanike. Stariji krizmanici ne trebaju doći na vjeronauk, nego svu trebaju doći navečer u 20,00 na ispit vjeronauka.
  1. U četvrtak 23. travnja slavimo našega drugotnog zaštitnika sv. Đurđa. Sveta misa u čast sv. Đurđa slavit će se u svečevoj crkvi u 19,00. Poslije mise imat ćemo blagoslov vozila kod kina Slavica, a sav prilog ide za misijsku akciju MIVA, tj. Pomoć misionarima za kupnju auta. Na ovoj misi očekujem napose članove bratstva sv. Đurđa. Pod misom ćemo blagosloviti novi barijak sv. Đurđa.
  1. U četvrtak 23. travnja bit će susret biskupa s krizmanicima, njihovim roditeljima i kumovima navečer u 20,00.
  1. U petak će naši krizmanici imati ispovijed i probu za krizmu. Stoga trebaju doći krizmanici, roditelji i kumovi.
  1. U subotu 25. travnja slavi se sv. Marko evanđelist. Taj dan u našoj župi će biti krizma naših krizmanika pod misom koja je u 18,00 sati.
  1. Iduću nedjelju se slavi nedjelja Dobroga Pastira, i Međunarodni dan molitve za duhovna zvanja. Pogledajte program na oglasnoj ploči. Napose pozivamo mlade da se uključe u ovaj program.
  2. Obavijest članovima Bratstva sv. Đurđa na Boninovu da će se godišnja skupština bratstva održati danas 26. travnja u 16,00 sati u pastoralnom centru sv. Petra na Boninovu. Članovi bratstva su dužni doći na skupštinu.