1. Umro je naš župljanin Ante Lovrić. Živio je na Gornjem Konalu. Pokopan je u utorak u Krehinom Gracu, Hercegovina.
  1. Također je umrla Ivanka Vučković, živjela je u Trnovičkoj 1. Pokopana je jučer na Boninovu. Preporučam ih u molitve.
  1. Prošlu, Misijsku nedjelju u našoj župi smo prikupili 4.292,00 kn. Svima se od srca zahvaljujem na vašoj darežljivosti i suosjećajnosti s našim misionarima i potrebama misija.
  1. Jučer smo hodočastili u zaljev hrvatskih svetaca i blaženika, Boku Kotorsku. Bilo nam je lijepo, a nadam se da će biti i korisno za dušu.
  1. U petak 31.10. završava marijanski mjesec. Svima koji su napose kroz ovaj mjesec dolazili na sv. krunicu i sv. misu od srca zahvaljujem moleći Božji blagoslov po zagovoru B.D. Marije, kraljice krunice.
  1. U subotu 1. studenoga se slavi svetkovina Svih Svetih. Sv. mise su u 08,30 u crkvi, u 15,30 na groblju koju će predvoditi naš o. Biskup te će biti sv. misa u 18,00 u crkvi.
  1. Budući je spomen na sve vjerne umrle (Dušni dan) u nedjelju raspored sv. misa je nedjeljni, s tim da će biti još misa na groblju na Boninovu u 15 i 30 sati. Ako bude kiša, onda ne će biti mise na groblju nego u crkvi.
  1. Od Svih Svetih večernje sv. mise u našoj crkvi su u 18,00.
  1. Danas je zadnji dan prijave mladih koji žele putovati kroz Bosnu i Hercegovinu do Vukovara, od 15.-18. studenoga.
  2. Prostor za druženje i razgovaranje, kafić, je otvoren možete se spustiti. Ponavljam, kupujući bonove, pomažemo našim školarcima i studentima.
  3. Poslužite se Glasom Koncila i drugim katoličkim tiskom.