1. Ovih dana naši mladi u pratnji don Ivice i don Davida pošli su kroz Bosnu i Hercegovinu do Vukovara. Pratimo ih svojim molitvama.
  2. Kao i proteklih godina tako i ove naši vjernici su prošle nedjelje mogli uzeti svijeću koju će upaliti u noći sa 17. na 18. studenoga u znak našeg sjećanja i solidarnosti s Vukovarom. Ima još svijeća kod gore gdje palimo svijeće i možete se poslužiti sami. Prilog možete staviti u kutiju na kojoj piše SVIJEĆE ZA VUKOVAR.
  3. Prošle nedjelje prikupili smo u našoj župi što od svijeća što od priloga uz hranu koju ste donosili, još 5.480,00 kn. Svima od srca hvala.
  4. Sutra večer imat ćemo okupljanje mladih kod naše crkve u 20,15h. mladi će  paliti svijeće te ćemo odavde krenuti u Vukovarsku ulicu s upaljenim svijećama u molitvom za naše branitelje, pale i žive, molit ćemo za našu domovinu. Polazak je u 20,30h
  5. U petak poslije sv. mise bit će Lectio divina za sve koji žele mogu doći i sudjelovati.
  6. Također u petak 21. studenog započinje Tečaj za brak s početkom u 20,00.
  7. U subotu slavimo sv. Ceciliju djevicu i mučenicu. Zaštitnicu crkvenog pjevanja. Pozivamo vas da dođete na sv. misu taj dan, ako ikako možete. Pod misom će pjevati naš župni zbor.
  8. Vijeće za život i obitelj naše biskupije i ove godine organizira Obiteljsku školu, koja će biti od petka 21. studenoga do nedjelje 23. studenoga 2014. u hotelu Neptun u Dubrovniku. Tema ovogodišnje obiteljske škole je „RADOSTI I PATNJE SUVREMENIH OBITELJI”. Zainteresirane obitelji neka nam se jave.
  9. Prostor za druženje i razgovaranje, naš kafić, danas ne radi.
  10. Poslužite se Glasom Koncila i drugim katoličkim tiskom.