1. Od 15.-18. studenoga bili smo s našim mladima na putu kroz Bosnu i Hercegovinu do Vukovara. Zadovoljni smo našim putem kao i našim mladima. Nadamo se da će im koristiti u njihovoj izgradnji i spoznajama i ovo naše putovanje.
 2. U akciji SVIJEĆE ZA VUKOVAR u našoj župi smo prikupili 5.500,00 kn, koje smo predali preko našega biskupijskoga vijeća za mlade vukovarskom caritasu. Svima vama se od srca zahvaljujemo.
 3. Vi ste poštovani vjernici donijeli što hrane što higijenskih potrepština za žitelje Vukovara sve skupa 35 paketa, a riječ je o velikim kartonskim kutijama od banana. Sve smo to predali u socijalnu samoposlugu u Vukovaru. Hvala vam za vašu plemenitost i darežljivost.
 4. U tijeku je Tečaj priprave za brak. Sudjeluje 30 parova. Preporučamo ih u vaše molitve.
 5. Vijeće za život i obitelj naše biskupije i ove godine organizira Obiteljsku školu, koja je u tijeku u hotelu Neptun. Nažalost nisu se mogle pridružiti i nove obitelji jer su kapaciteti ograničeni. Iz naše župe sudjeluje šest obitelji. Škola završava danas.
 6. Također je u tijeku i animatorska škola naših novih mladih. iz naše župe sudjeluje samo jedna osoba.
 7. Danas poslije večernje sv. mise bit će roditeljski sastanak roditelja naših prvopričesnika.
 8. Prošli tjedan umrla je naša župljanka, Mare Matić, rođ. Šanje. Sahranjena je jučer. Preporučamo je u vaše molitve.
 9. S današnjom nedjeljom, svetkovinom Krista Kralja, završava ova liturgijska godine a s idućom nedjeljom započinje nova liturgijska godina.
 10. Iduću subotu, 29. Studenoga, vrši se 7 godina od smrti pok. don Pera Vuletića. Sv. misa je redovita u 18,00 sati.
 11. Iduću nedjelju slavimo sv. Andriju, tj. patron susjedne župe. Pogledajte plakat na oglasnoj ploči.
 12. Poznato Vam je da će papa Franjo proglasiti Godinu posvećenog života koja će trajati od 30. studenog 2014. godine do 02. veljače 2016. godine. Iduću subotu u isusovačkoj crkvi bit će bdijenje uoči otvaranja Godine s početkom u 20,00 sati. U nedjelju 30. 11. u 18,00 u katedrali će biti misa i otvaranje Godine posvećenoga života koju će predvoditi naš biskup, mons. Mate Uzinić.  Pozivamo vas da dođete kako na bdijenje jednako tako i na otvaranje Godine posvećenog života u našu katedralu. Za detaljnije informacije pogledajte program na oglasnoj ploči.
 13. Iduću nedjelju u organizaciji i akcijama našega župnoga Caritasa imat ćete na raspolaganju adventske vijence i druge suvenire. Kupujući naše proizvode pomažemo radu našega župnoga caritasa.
 14. Možda ste primijetili da smo promijenili prozore na našoj crkvi. Dotrajale drvene smo zamijenili ovim kvalitetnim plastičnim. Zahvaljujem se našoj Gordani Galov, koja je donirala i u cijelosti podmirila troškove novih prozora.
 15. Kroz cijelo vrijeme adventa, došašća, u našoj crkvi će biti mise zornice u 06,00 sati.
 16. Prostor za druženje i razgovaranje, naš kafić, danas ne radi.
 17. Poslužite se Glasom Koncila i drugim katoličkim tiskom.