1. U organizaciji našeg župnog Caritasa od prošlo-nedjeljne akcije prikupili smo 5.100,00kn. Danas su vam na raspolaganju raznorazne rukotvorine. Koristimo prigodu zahvaliti se svima vama koji ste se na bilo koji način uključili u caritasove akcije i na taj način potpomažete radu našega župnoga caritasa.
 2. Prošle nedjelje, Nedjelje Caritasa svojim prilozima potpomogli ste rad nacionalnog Caritasa, naša župa je prikupila 5.828,00kn. Od srca se zahvaljujem svima koji su pomogli koliko su mogli pomoći. Ova suma nije malo, budući živimo u kriznim vremenima.
 3. Danas pod misom u 10,00; misom za djecu, bit će predstavljanje naših prvopričesnika župnoj zajednici.
 4. Obrađene su sve ceduljice s misnim nakanama koje ste nam predavali u proteklom vremenu. Možete ih preuzeti u dvoranu sv. Vinka Paulskoga sada poslije sv. mise.
 5. Zahvaljujemo vam se na aktivnom uključenju u akciju „Podijelimo radost Božića“.
 6. Sutra večer, u 20,30 bit će ispovijed za mlade i za krizmanike koji su obvezni doći na ispovijed.
 7. U utorak 23.12.2014. u 17,30 upriličit će se prikaz Živih jaslica ispred crkve sv. Vlaha. Tko bude mogao poći, bilo bi lijepo da pođe.
 8. Svima koji su dolazili na zornice od srca se zahvaljujemo. Zornice su još ova naredna tri dana. Napominjem da na Badnji dan ne će biti večernje sv. mise u 18,00. Imamo zornicu u 06,00 i misu polnoćku.
 9. Preporučam da se na Badnji dan posti i ne mrsi.
 10. U četvrtak, na Božić, nedjeljni je raspored sv. misa.
 11. Na blagdan sv. Stjepana prvomučenika 26. prosinca 2014. sv. mise su ujutro u 08,30 ovdje u crkvi, u 11,00 na Konalu u kapeli Gospe Lurdske i sv. Stjepana i večernja u 18,00 ovdje u župnoj crkvi.
 12. U subotu 27. prosinca krećemo s blagoslovom obitelji. Raspored imate kod izlaza, na oglasnim pločama i na web stranici. Molim vas neka nas dočeka koliko je moguće više članova obitelji. Stavite na stol, blagoslovljenu vodu, upaljenu svijeću i križ. Zamolit ću vas koji ste u zgradama da stavite raspored na vidljivo mjesto kako bi ga mogli vidjeti i oni koji, kako kažu, idu u Grad na misu.
 13. Iduću nedjelju 28. prosinca slavi se sv. Obitelj. Pod misom u 10,00 svirat će nam već tradicionalno tamburaši, a pod večernjom misom naša djeca će imati svoju božićnu predstavu, koja će biti humanitarne naravi. Dođite, ako možete i na jedno i na drugo.
 14. Iduću nedjelju, 28. prosinca predsjednički su izbori. Lijepo vas molim da na izbore iziđete i da glasujete, kako se kaže po savjesti. Nadamo se da ste se odlučili i da ćete glasovati za onu osobu koja je najkvalitetnija i najbolja za našu budućnost.
 15. Poslužite se GK  koji je božićni broj, kao i drugim tiskovinama!