1. U četvrtak 23. travnja slavili smo našega drugotnog zaštitnika sv. Đurđa. Poslije mise koja je slavljena u svečevoj crkvi imali smo blagoslov vozila, a sav prilog ide za misijsku akciju MIVA, tj. pomoć misionarima za kupnju auta. Pod misom smo blagoslovili novi barijak Bratstva sv. Đurđa.
  1. Jučer su igrali utakmicu HKMNL naši stariji momci protiv mlađih i mlađi su pobijedili 3:1.
  1. Jučer je bila krizma u našoj župi. Krizmano je 37 krizmanika. Bilo je lijepo i svima koji su na bilo koji način uzeli udjela u ovom događanju od srca zahvaljujemo.
  1. Danas u 16,00h bit će skupština Bratstva sv. Đurđa u dvorani sv. Vinka Paulskoga. Braća su dužna doći na godišnju skupštinu Bratstva.
  1. Idući petak 1. svibnja, prvi je petak u mjesecu i pobožnost klanjanja pred Presvetim Sakramentom je u 18,00h te mogućnost za ispovijed, a u 19,00h je sv. misa i propovijed.
  1. S 1. svibnja ulazimo u mjesec svibanj, mjesec posvećen BDM, stoga vas potičemo da nastojite kroz ovaj mjesec dolaziti na krunicu i litanije na čast Majke Božje, te na sv. misu.
  1. Iduću nedjelju slavi se Gospa od obrane na Dupcu. Mise su tamo u 07,00h; 08,00h; 10,00h i u 17,00h. Tko može poći bilo bi lijepo da pođe.
  1. Svi oni koji su se prijavili za susret s Papom u Sarajevu 6. lipnja ove godine, neka iduću nedjelju donesu osobnu iskaznicu radi uzimanja broja osobne te participaciju od 200,00 kn.
  2. Također oni vjernici koji žele poći u svom aranžmanu, a žele sudjelovati na sv. misi, i oni neka nam se prijave kako bismo im mogli osigurati ulaznicu za liturgijski prostor.