1. U subotu, 25. travnja u našoj župi je bila svečanost i zbog krizme, ali i zbog obljetnice godišnjice braka (zlatni pir) Nika i Mare Kolunđija. Neka ih Gospodin blagoslovi i zdrave čuva.
 1. Kao što znadete, u subotu 25. travnja u našoj župi bila je Krizma. Krizmano je 37 mladih. Neka krizmanici ili netko od njihovih dođe po DVD i fotografije.
 1. Prošli tjedan umrla je naša župljanka Stane Bjelopera. Sahranjena je u Gracu. Njezinu dušu preporučamo u vaše molitve.
 1. Ušli smo u mjesec svibanj, mjesec posvećen BDM, stoga vas potičemo da nastojite kroz ovaj mjesec dolaziti na krunicu i litanije u 18,30 na čast Majke Božje, te na sv. misu.
 1. Vijeće za život i obitelj naše biskupije organizira duhovnu obnovu za obitelji uoči Majčinog dana. Duhovna obnova će biti u subotu, 09. svibnja 2015. u Franjevačkom samostanu Slanom. Voditelj duhovne obnove, bit će don Toma Lučić, a govorit će na temu: “OBITELJ JE GNIJEZDO, A NE KRLETKA“.

Program:

 • 14.30 – okupljanje u Slanom
 • 15.00 – predavanje na temu.
 • mogućnost za svetu ispovijed
 • 16.00 – sveta misa
 • 17.00 – druženje, slobodne aktivnosti…

Svi koji žele poći na ovu duhovnu obnovu neka se prijave don Ivici do 7. svibnja.

 1. Iduću nedjelju, 10. svibnja bit će roditeljski sastanak roditelja naših ovogodišnjih prvopričesnika. Roditeljski sastanak će biti poslije večernje sv. mise. Neka roditelji dođu na večernju sv. misu a potom ostanu na roditeljskom sastanku.
 1. Sada poslije mise svi oni koji su u crkvi, a prijavili su se za susret s papom Franjom u Sarajevu 6. lipnja, neka dođu u sakristiju s osobnom iskaznicom i 200,00kn.
 1. Također oni vjernici koji žele poći u Sarajevo na susret s Papom, a idu u svom aranžmanu, a žele sudjelovati na sv. misi, i oni neka nam se prijave kako bismo im mogli osigurati ulaznicu za liturgijski prostor.
 1. Poslužite se Glasom Koncila u kojem imate članak o proslavi sv. Đurđa u našoj župi.