1. Danas se obilježava Majčin dan, stoga svim majkama želimo sretan ovaj dan, ali isto tako ih preporučamo Božjem milosrđu i zagovoru nebeske majke Marije. Mi ćemo Majčin dan obilježiti u našoj župi iduću nedjelju pod misom u 10,00.
  1. Danas poslije večernje sv. mise bit će roditeljski sastanak roditelja naših ovogodišnjih prvopričesnika.
  1. U utorak 12. svibnja slavimo sv. Leopolda B. Mandića. Na njegov blagdan slavi se i dan Županije. U 08,00 sati bit će polaganje vijenaca kod središnjega križa na groblju, te molitva i odrješenje, a u 9,00 sv. misa u našem Biskupijskom marijanskom svetištu Gospe od Milosrđa u Gospinom polju. Misu će predvoditi fra Marinko Šakota, župnik iz Međugorja.
  1. U četvrtak se slavi svetkovina Uzašašća Gospodinova. Potičemo vas da taj dan dođete na sv. misu, jer je to doista važna svetkovina.
  1. U petak 15. svibnja započet će devetnica uoči Duhova. Od 15. svibnja do 23. svibnja svaku večer. Potičem sve župljane da obavljaju ovu pobožnost moleći Duha Svetoga za pomoć, zaštitu i blagoslov. Već nekoliko godina u našoj se župi obavlja ova pobožnost i svake godine sve više i više vjernika sudjeluje u ovoj pobožnosti. Svaku večer u 18,30 bit će krunica i litanije u čast Duha Svetoga, a potom, sv. misa i propovijed.
  1. Također u petak poslije mise bit će Lectio divina. Potičemo ne samo članove Zajednice Krvi Kristove nego i druge da dođu produbljivati svoje iskustvo druženja s Riječju Božjom.
  1. Ženi se Ivan Smoljan sin Zorana i Nade r. Hotko. Mladić je iz župe sv. Andrije. Uzima za svoju zakonitu ženu Ivanu Martić, kćerku Đura i Mare r. Zvone. Djevojka je iz naše župe. Vjenčanje će biti iduću subotu 16. svibnja u našoj župnoj crkvi u 17,00.
  1. Ženi se Andrija Muhoberac sin Vedrana i Ankice r. Bender. Mladić je iz naše župe i uzima za svoju zakonitu ženu Karmen Makljanić, kćerku Ante i Mare r. Kmetović. Djevojka je iz župe sv. Križa u Gružu. Vjenčanje će biti iduću subotu 16. svibnja u crkvi sv. Križa u Gružu.
  1. Naš nacionalni Caritas nas poziva na akciju prikupljanja novčanih sredstava za potrebne koji su nastradali u razornom potresu u Nepalu. Mi ćemo iduću nedjelju prikupljati ta sredstva poslije svetih svih misa tako što ćete moći stavljati svoju donaciju u košare na izlazima iz crkve.