1. Sutra poslije sv. mise bit će „Lectio divina“ potičem ne samo članove molitvene zajednice Krvi Kristove, nego i druge vjernike da dođu ida aktivno sudjeluju.

2. U utorak će biti vjeronauk za mlađe krizmanike, prvi razred srednje. Stoga su dužni doći kako mogu, ili u 09,00 ili u 18,00 sati.

3. Ovdje u sakristiji imate na raspolaganju knjigu koju je priredio p. Roko Prkačin o p. Petru Perici, naslovljena „p. Petar Perica, mučenik i pjesnik“. Cijena je 50 kn. Mislim da je dobro da dobro da je imate i da se upoznaje ovaj veliki lik naše nacionalne povijesti.

4. U idući četvrtak je svetkovina Uzašašća Gospodinova. Potičemo vjernike da dođu na sv. misu.

5. Idući petak, 30. svibnja započet će devetnica uoči Duhova, od 30. Svibnja do 7. lipnja svaku večer. Potičem sve župljane da obavljaju ovu pobožnost moleći Duha Svetoga za pomoć, zaštitu i blagoslov. Već nekoliko godina u našoj se župi obavlja ova pobožnost i svake godine sve više i više vjernika sudjeluje u ovoj pobožnosti. Svaku večer u 18,30 bit će krunica i litanije u čast Duha Svetoga, a potom, sv. misa i propovijed.

6. U subotu u 17,00 nastavljamo s druženjem i aktivnostima našega Caritasa i Prijatelja Caritasa. Pozivamo sve osobe koje žele malo družiti se, razgovarati i raditi da dođu u dvoranu sv. Vinka Paulskoga.

7. Iduću nedjelju 1. lipnja, roditelji naših prvopričesnika neka dođu na večernju sv. misu, a potom na neka ostanu na roditeljskom sastanku koji će biti poslije sv. mise.

8. I ove nedjelje skupljamo novčanu pomoć za poplavljene u Slavoniji i Bosni. Pomozite koliko možete. Ono što ubacite u škrabice neka je od srca i s ljubavlju.

9. Poslužite se Glasom Koncila i drugim tiskovinama.