1. U utorak je blagdan sv. Antuna Padovanskog, prezbitera i crkvenog naučitelja, koji se posebno slavi u Male braće, te u župi sv. Mihajla, Lapad. U crkvi Male braće sv. mise će biti u: 6.00, 7.00, 8.00, 9.30, 11.00 sati. U 18.00 sati će biti blagoslov djece, a svečana sveta misa koju će predvoditi fra Antonio Šakota u 19.00 sati. U župi Lapad sv. mise će biti u: 10.00 i 19.00 sati. Nakon večernje mise koju će predvoditi prof. dr. Tonči Matulić, biti će blagoslov djece.
  1. U četvrtak je svetkovina Presvetog Tijela i Krvi Kristove – Tijelovo, svetoj misi koja će biti u 19.00 sati, predhodit će 24-satno klanjanje. Gospodin nas čeka, odazovimo se njegovom pozivu te molimo za osobne potrebe, kao i za potrebe naše župne zajednice.
  1. Sve tjedne aktivnosti u našoj župnoj zajednici odvijaju se prema rasporedu. Budući da završava nastavna godina u našim školama, završila je i župna kateheza za ovu pastoralnu godinu. Hvala svima koji su marljivo dolazili i revno sudjelovali.
  1. Poslijepodne u 16.00 sati biti će u crkvi sv. Mihajla misa za djecu s posebnim potrebama i njihove obitelji.
  1. Sakrament ženidbe žele primiti: Domagoj Lakić, sin Marka i Mirjane rođ. Kriste, rođen 4. III. 1987. nastanjen u našoj župi i Andrea Butigan, kći Josipa i Marine rođ. Soldo, rođena 7. VIII. 1987. nastanjena u župi sv. Križa, Gruž. Vjenčanje će biti 24. VI. 2017. u župi sv. Križa, Gruž. Ukoliko netko zna za bilo koju zapreku ovom vjenčanju dužan ju je po savijesti prijaviti navedenim župnim uredima.
  1. Svi oni koji žele primiti sakramente krštenja ili ženidbe, neka se prijave na vrijeme.
  1. Nemojmo zanemariti vjerski tisak, a osobito novi broj Glasa Koncila.