1. U ponedjeljak (28. V.) svi Prvopričesnici trebaju u 19.30 sati doći u župnu crkvu.
  2. U srijedu (30. V.) poslije sv. mise u 19.00 sati, započeti ćemo naše cjelodnevno klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom. Zajedničkim početkom klanjanja obilježiti ćemo i naš redoviti Dan župnog zajedništva. Slavimo euharistijskog Krista, zahvaljujmo mu, te ga molimo za sve potrebe, kako osobne, tako i zajedničke. Molimo ga za našu domovinu, biskupijsku i župnu zajednicu. Klanjanje će završiti u četvrtak (31. V.) u 18.00 sati, završnim blagoslovom.
  1. U petak (1. VI.) je prvi petak u mjesecu, prigoda za sv. ispovijed biti će od 18.30 sati. U subotu je prva subota u mjesecu, dan kad osobito želimo moliti za nova duhovna zvanja u našoj biskupiji.
  1. U subotu (2. VI.) u 10.00 sati slaviti ćemo sakrament Pomrenja za naše Prvopričesnike te njihove roditelje.
  2. Sljedeću nedjelju (3. VI.) slavimo podijelu sakramenta Prve svete pričesti u našoj župnoj zajednici. Poseban je to dan za naše Prvopričesnike, njihove obitelji, ali i cijelu našu župnu zajednicu. Sjetimo se ovaj tjedan u molitvama naše djece koja će sljedeću nedjelju pristupiti oltaru Gospodnjem. Molimo za njih, ali i za njihove obitelji. Zbog slavlja podjele sakramenta Prve svete pričesti malo ćemo prilagoditi satnicu svetih misa. Tako da sljedeću nedjelju neće biti mise u 11.30 sati, dok se svetu misu koji obično slavimo u 10.00 sati, pomiče na 10.30 sati. Sve vas pozivamo da vodimo o ovome računa, te da u radosti, prateći jedni druge, moleći jedni za druge, doživimo i proživimo ovaj dan.
  1. Sjetimo se u svojim molitvama moliti za nova svećenička i redovnička zvanja u našoj mjesnoj Crkvi.
  2. Roditelji vodite brigu da vam djeca sudjeluju na nedjeljnom euharistijskom slavlju.
  3. Svi oni koji žele primiti sakramente krštenja ili ženidbe, neka se prijave na vrijeme.
  4. Nemojmo zanemariti vjerski tisak, a osobito novi broj Glasa Koncila.