1. Ulazimo u tjedan u kojem slavimo blagadan našeg nebeskog zaštitnika sv. Petra. Planirajmo naše vrijeme tako da sudjelujemo u svim događanjima koja se u župi organiziraju, a osobito u danima trodnevne priprave, kao i u samom slavlju blagdana sv. Petra.
  2. Hvala svima koji su pomogli u organizaciji malonogometnog turnira, te same proslave blagdana sv. Petra. Župnim vijećima, svim župnim zborovima, župnom caritasu, zajednici ministranata i čitača, našim mladima okupljenima u KKM-u, seniorskoj sekciji KKM-a, svima koji će napraviti i donijeti kolače, našim časnim sestrama, te svim pojedincima koji su se na bilo koji način uključili u organizaciju proslave blagdana našeg nebeskog zaštitnika. Zahvaljujemo gosparima Mihu Grkešu, Đuru Caporu i Mihu Baliji, na njihovoj pomoći u organizaciji proslave blagdana sv. Petra.
  3.  Svako večer u 18.30 sati molimo devetnicu uoči blagdana Presvete Krvi Kristove.
  4. Od sljedeće nedjelje (1. VII.) prelazimo na ljetni raspored nedjeljnih svetih misa, a to znači da tijekom srpnja i kolovoza neće biti svete mise u 11.30 sati.
  5. Kao što smo to već najavljivali 15. i 16. rujna 2018. u Splitu i Solinu biti će održan Treći nacinalni susret hrvatskih katoličkih obitelji. Sve informacije o ovom susretu imate na prigodnim lecima u župnoj crkvi, te na:  www.susretobitelji.hr Sve one obitelji koje žele ići na ovaj susret pozivamo da se jave u župni ured najkasnije do 10. srpnja 2018.
  6. Biskupijsko vijeće za život i obitelj organizira od 2. do 8. XII. 2018. biskupijsko hodočašće bračnih parova u Rim. Ići će se brodom iz Splita za Anconu, te dalje prema Rimu. Povratak je također brodom iz Ancone u Split. Radi što bolje organizacije, pozivamo sve zaineresirane bračne parove da se do 15. VIII. prijave u župni ured. Cijena ovog hodočašća je 400,00 eura po osobi, odnosno 800,00 eura po bračnom paru. Kod prijave je potrebno uplatiti 100,00 eura.
  7. Roditelji vodite brigu da vam djeca sudjeluju na nedjeljnom euharistijskom slavlju. Činjenica da je završila nastava u osnovnim i srednjim školama, ne znači da smo na dva mjeseca suspendirali treću Božju zapovijed.
  8. Svi oni koji žele primiti sakramente krštenja ili ženidbe, neka se prijave na vrijeme.
  9. Nemojmo zanemariti vjerski tisak, a osobito novi broj Glasa Koncila.