1. U ponedjeljak (31. XII.), na sv. misi u 18.00 sati, zahvaliti ćemo Bogu za sva dobročinstva kojima nas je obasipao tijekom 2018. godine.
  1. U utorak (1. I.) svetkovina je Marije Bogorodice. Okupimo se na svetim misama, moleći Božji blagoslov i zaštitu tijekom 2019. godine.
  1. Počevši od ovog četvrtka (3. I.) pa nadalje svakog četvrtka tijekom godine, bratovština Marijanski zavjet za Domovinu, organizira molitvu sv. krunice pored kipa sv. Petra, u 20.00 sati. Svi koji mogu i žele neka se uključe. U slučaju lošeg vremena molitva će biti u župnoj crkvi.
  2. U petak (4. I.) je prvi petak u mjesecu. Euharistijsko klanjanje u našoj župnoj crkvi biti će u 17.00 sati.
  3. U subotu (5. I.) prva je subota u mjesecu. Dan je to kad na poseban način želimo moliti za nova duhovna zvanja u našoj biskupiji.
  4. I ove godine organiziramo izlet za djecu u Šuicu i to 19. i 20. I. 2019. Sva djeca i roditelji koji žele ići neka se č.s. Marineli prijave do 13. I. 2019. Svi krizmanici i ostali mladi, koji bi htjeli ići na snijeg u Šuicu, imaju mogućnost ići 26. i 27. I. 2019. I njih potičemo da se do 13. I. 2019. Prijave gosp. Jošku Mikušu. Cijenu ćemo odrediti kad vidimo broj zainteresiranih za ove izlete.
  5. U srijedu (2. I. 2019.) nastavljamo sa redovitim Božićnim blagoslovom obitelji. I to u ulicama: Hebrangova br. 3,7 i 9; Obuljenska, Đ. Natali, Splitski put, V. Nazora, Volantinova, Od Gaja (između Hebrangove i Sinjske), G. Kono, Budvanska, Tivatska, M. Gjaje, Od Čempresa. U četvrtak (3. I. 2019.) A. Bošković, Mihanovićeva, Matijaševićeva, Između tri Crkve, Put Republike, A. Starčevića, P. Rudenjaka, Vukovarska. G. Kono, Brdasta, Privežna, Srebrenska. Blagoslov je od 9.00 do 14.00 sati. Ukoliko se ne stigne navedenog dana, stići će se sljedeći dan. Stoga bez nepotrebne panike i stresa. Polako i strpljivo. Svi oni koji nisu bili kod svojih kuća za vrijeme blagoslova, a žele da ih svećenik pohodi, neka se jave u župni ured, bilo nam telefon, bilo na mail
  6. Redovite tjedne aktivnosti u našoj župnoj zajednici nastavljaju se 14. siječnja 2019.
  7. Potičemo sve roditelje da i te kako vode brigu o vjerskom odgoju svoje djece. Pokušajte poštovani roditelji svaki dan u svojoj obitelji izdvojiti nekoliko trenutaka za zajedničku molitvu s djecom. Potičite ih da sudjeluju u raznim aktivnostima i susretima koje se u našoj župnoj zajednici organiziraju za djecu i mlade. Osobito ih potičite na sudjelovanje na nedjeljnoj sv. misi. Najbolji poticaj dati ćete im ukoliko zajedno s njima dolazite nedjeljom na misu.
  8. Svi oni koji žele primiti sakramente krštenja ili ženidbe, neka se prijave na vrijeme.
  9. Nemojmo zanemariti vjerski tisak, a osobito novi broj Glasa Koncila.