1. U 14.00 sati početi će križni put padinama Srđa. Pozivamo sve one koji mogu i žele da se priključe.
  2. Večeras započima manifestacija Dani kršćanske kulture. Sudjelujmo na ovim događanjima.
  3. Korizmena duhovna obnova u našoj Katedrali biti će svaki dan, od 2. do 8. travnja, u 18.00 sati. Predvoditi će ju članovi Družbe Isusove: p. Ike Mandurić i p. Mijo Nikić.
  4. Petkom u 18.00 sati biti će u našoj župnoj crkvi pobožnost Križnog puta, a nakon ove pobožnosti Sv. misa.
  5. Sve tjedne aktivnosti i susreti u našoj župi odvijaju se prema rasporedu.
  6. Posljednja iz niza korizmenih tribina o Promicanju zdravog i životu okrenutog društva, biti će u četvrtk (6. travnja), u 19.00 sati, u dvorani Ivana Pavla II.
  7. Pri kraju korizme, ulazeći u Veliki tjedan, bilo bi mudro u sakramentu Pomirenja pomiriti se s Bogom i bratom čovjekom. Svi oni koji to žele imati će prigodu u subotu (8. IV.) u 18.00 sati.
  8. Slavljem Nedjelje Muke Gospodnje – Cvjetnice, kojom se spominjemo Kristova mesijanskog ulaska u Jeruzalem, Crkva započima slavlje Velikog ili Svetog tjedna. Kroz ovaj tjedan, koji svoju kulminaciju doživljava u slavlju Svetog Trodnevlja, na osobit način želimo razmišljati o Isusovoj muci, smrti i uskrsnuću. Proslavu Velikog tjedna započeti ćemo u sljedeću nedjelju (9. travnja). U 8.30 sati okupi ćemo se u crkvi sv. Đurđa gdje ćemo blagosloviti palmine i maslinove grančice. Zatim ćemo se u ophodu zaputiti u župnu crkvu gdje ćemo slaviti euharistijsko slavlje. Ovaj svečani ophod biti će samo prije župne mise.
  9. 10. i 11. travnja obići ćemo naše bolesne i nemoćne župljane. Ukoliko ima netko tko nije u evidenciji bolesnih naše župe, a htio bi da ga se pohodi, neka se prijavi u župni ured.
  10. Svi oni koji žele primiti sakramente krštenja ili ženidbe, neka se prijave na vrijeme.
  11. Nemojmo zanemariti vjerski tisak, a osobito novi broj Glasa Koncila.