1. U ponedjeljak (6. II.) u 18.30 sati biti će sastanak svih roditelja one djece koja sljedeći vikend (11. i 12. II.) idu na izlet u Šuicu (BiH). Na sastanak je potrebno donijeti 350,00 kn i broj dokumenta s kojim će djeca putovati.
  2. U ponedjeljak (6. II.) u 20.00 sati biti će susret roditelja kandidata za primanje sakramenta sv. Krizme (učenici I. i II. razreda Srednje škole). Na ovaj susret trebaju doći i roditelji i djeca.
  3. Srijedom u 17.30 sati molimo devetnicu sv. Josipu.
  4. U subotu (11. II.) neće biti župnog vjeronauka za propričesnike.
  5. U subotu (11. II.) obilježavamo XXII Međunarodni Dan života i Dan braka. Biskupijsko vijeće za život i obitelj u 16.30 sati, u dvorani Ivana Pavala II, organizira prigodni program, a u 18.00 sati će u crkvi sv. Ignacija, biskup Mate predvoditi euharistijsko slavlje. Sve obitelji i bračne parove, pozivamo da se uključe u obilježavanje Dana života i braka.
  6. U subotu (11. II.) slavimo blagdan Gospe Lourdske. U 15.00 sati slaviti ćemo sv. misu, za zdravlje svih naših bolesnih župljana, u kapelici u Privežnoj ulici.
  7. I ove godine Biskupijsko vijeće za život i obitelj organizira dvodnevni duhovo-rekreativni izlet u Šuicu i Kupres (BiH) 18. i 19. II. 2017. One obitelji koje bi željele ići neka se prijave u župni ured.
  8. Pozivamo roditelja da vode računa o tome da im djeca sudjeluju na nedjeljnim misnim slavljima. Podsjećamo da ste upravo vi dragi roditelji prvi odgojitelji svoje djece u vjeri. Budući da je odgoj p brimjerom najbolji odgoj, pozivamo vas da zajedno sa svojom djecom prisustvujete nedjeljnim misnim slavljima u našoj župi.
  9. Svi oni koji žele primiti sakramente krštenja ili ženidbe, neka se prijave na vrijeme.
  10. Nemojmo zanemariti vjerski tisak, a osobito novi broj Glasa Koncila.