1. U ponedjeljak (08. II.) u dvorani ispod župne crkve u 18.30 sati održat će se susret roditelja prvopričesnika, a u 19.00 sati roditelja krizmanika (II. razred srednje škole). Pozivamo sve roditelja da se odazovu na ove susrete.
  2. U srijedu (10. II.) na sv. misi koju ćemo slaviti u 18.00 sati, započeti ćemo naš ovogodišnji korizmeni hod. Papa Franjo nas poziva da korizmu u ovoj Jubilarnoj godini živimo intenzivnije kao povlašteno vrijeme u kojem će se slaviti i iskusiti Božje milosrđe (Misericordiae vultus. Lice milosrđa, 17). Čistu srijedu, dan kad je obavezan post i nemrs, pučki nazivamo Pepelnica. Na sv. misi, poslije propovijedi, biti će obred pepeljenja. Napominjemo da jedino na ovoj sv. misi liturgija Crkve predviđa obred pepeljenja. Korizma je milosno vrijeme u kojem smo pozvani napraviti istinski zaokret u svom životu. Iskoristimo  vrijeme koje je pred nama.
  3. U srijedu (10. II.) pola sata prije sv. mise biti će pobožnost sv. Josipu.
  4. U četvrtak (11. II.) slavimo blagdan Gospe Lourdske. U 16.00 sati ćemo se okupiti u kapeli sv. Stjepana na sv. misi.
  5. U četvrtak (11. II.) nakon sv. mise je naše redovito tjedno euharistijsko klanjanje. Neka ovaj naš tjedni susret sa Učiteljem i Gospodinom bude izvor iz kojega ćemo crpiti snagu za svakodnevno svjedočenje svoje vjere.
  6. Središnja korizmena pobožnost je pobožnost Križnog puta. Kroz cijelu korizmu, svakog petka u 17.30 sati moliti ćemo pobožnost Križnog puta u našoj crkvi. Prepoznajmo važnost i vrijednost ove pobožnosti za naš vjerski život, te se okupljajmo u što većem broju. Ponekad se to izgubi iz vida, stoga napominjemo, da je petak onaj dan u tjednu kad se, spominjući se Isusove muke i smrti, okupljamo na ovu pobožnost.
  7. Zbog pobožnosti Križnog puta, za vrijeme Korizme, zajednica Krvi Kristove, svoj susret će imati u 17.00 sati.
  8. Potičemo sve kandidate za primanje sakramenata da redovito sudjeluju na sv. misi i župnom vjeronauku. Napominjemo da je župni vjeronauk za prvopričesnike subotom u 10.00 sati, a za krizmanike subotom (prvi razred srednje škole) u 17.00 sati i ponedjeljkom (drugi razred srednje škole) u 20.00 sati.
  9. Sve tjedne aktivnosti u našoj župi odvijaju se prema rasporedu.