1. Odgovarajući pozivu pape Franje, a prema odredbi našeg biskupa Mate, milostinju danas prikupljamo za pomoć našoj kršćanskoj braći i sestrama koji žive u Ukrajni.
  2. Danas popodne u 17.00 sati, u dvorani prekoputa župne crkve, održati će se redovita godišnja skupština bratstva sv. Đurđa.
  3. U utorak (26. IV.) u 19.30 sati u dvorani Ivana Pavla II, biti će prikazan dokumentarni film scenarista i redatelja Bože Vodopije: Blažena Ozana Kotorska.
  4. Naša Biskupija i naš Grad domaćini su završnog nacinalnog turnira Katoličke malonogometne lige (KMNL) od 26. do 29. svibnja 2016. Budući da se očekuje oko 200 sudionika potrebno im je osigurati smještaj. Određeno je da naša župa smjesti 30-ero mladih. Sve one koje žele primiti mlade pozivam da se što prije jave u Župni ured.
  5. Kao i prijašnjih godina, tako i ove godine Vijeće za obitelj organizira duhovnu obnovu za obitelji u Slanom uoči Majčinog dana (subota 7. svibnja 2016.). Plakat sa programom imate na oglasnoj ploči. Svi zainteresirani neka se do 4. svibnja prijave u Župni ured.
  6. Roditelji vodite brigu da vam djeca sudjeluju na nedjeljnim misama. Najbolju brigu pokazati ćete vlastitim primjerom.
  7. Župni vjeronauk kao i sve ostale tjedne aktivnosti u našoj župi odvijaju se prema rasporedu.
  8. Za primanje sakramenata krštenja i ženidbe potrebno se prijaviti na vrijeme.