1. Kao i prijašnjih godina, tako i ove godine biskupijsko Vijeće za obitelj organizira duhovnu obnovu za obitelji u Slanom uoči Majčinog dana (subota 7. svibnja 2016.). Plakat sa programom imate na oglasnoj ploči. Svi zainteresirani neka se do 4. svibnja prijave u Župni ured.
  2. Naša Biskupija i naš Grad domaćini su završnog nacinalnog turnira Katoličke malonogometne lige (KMNL) od 26. do 29. svibnja 2016. Budući da se očekuje oko 200 sudionika potrebno im je osigurati smještaj. Određeno je da naša župa smjesti 30-ero mladih. Sve one koje žele primiti mlade pozivam da se što prije jave u Župni ured.
  3. U četvrtak je svetkovina Uzašašća Gospodinova (Spasovo), sv. misa je u 19.00 sati.
  4. U petak je Prvi petak u mjesecu. Euharistijsko klanjanje i prigoda za sv. ispovijed biti će u 18.00 sati. Podsjećamo da započima devetnica Duhu Svetom
  5. U nedjelju će nam se na sv. misama predstaviti misijska udruga Zdenac- Zdenac Milosrđa iz Splita, koja karitativno i misijski djeluje u više zemalja. Ukratko će nam predstaviti svoj rad i djelovanje, a iza svetih misa moći ćete kupovinom raznih predmeta pomoći rad ove misijske udruge. Više o ovoj udruzi možete naći na: www.zdenac.org/hr/
  6. Roditelji vodite brigu da vam djeca sudjeluju na nedjeljnim misama. Najbolju brigu pokazati ćete vlastitim primjerom.
  7. Župni vjeronauk kao i sve ostale tjedne aktivnosti u našoj župi odvijaju se prema rasporedu.
  8. Za primanje sakramenata krštenja i ženidbe potrebno se prijaviti na vrijeme.