1. Uoči početka korizmenog vremena, sljedeći vikend od petka (24. II.) do nedjelje (26. II.) biti će u našoj župi duhovna obnova koju će predvoditi p. Ilija Grgić član Družbe misionara Krvi Kristove. Uključimo se koliko možemo, a osobito u subotu popodne, kada će biti euharistijsko klanjanje te pokorničko bogoslužje i slavlje sakramenta sv. ispovijedi. Iskoristimo ovu duhovnu obnovu kako bi se što bolje pripremili za korizmeni hod koji je pred nama.
  2. Srijedom u 17.30 sati molimo devetnicu sv. Josipu.
  3. Sve tjedne aktivnosti i susreti u našoj župi odvijaju se prema rasporedu.
  4. Obiteljska zajednica naše župe organizira svakog četvrtka u 20.00 sati Plesne susrete bračnih parova, u velikoj dvorani našeg pastoralnog centra. Svi bračni parove, koji žele jednu večer u tjednu posvetiti zajedničkom druženju, pozvani su da se priključe.
  5. Pozivamo roditelja da vode računa o tome da im djeca sudjeluju na nedjeljnim misnim slavljima. Podsjećamo da ste upravo vi dragi roditelji prvi odgojitelji svoje djece u vjeri. Budući da je odgoj p brimjerom najbolji odgoj, pozivamo vas da zajedno sa svojom djecom prisustvujete nedjeljnim misnim slavljima u našoj župi.
  6. Svi oni koji žele primiti sakramente krštenja ili ženidbe, neka se prijave na vrijeme.
  7. Nemojmo zanemariti vjerski tisak, a osobito novi broj Glasa Koncila.