1. Molitva devetnice uoči svetkovine Duhova biti će svako večer u 18.30 sati.
  1. U nedjelju slavimo svetkovinu Duhova. Pedeseti dan nakon Isusova uskrsnuća, Duh Sveti je sišao nad Apostole okupljene zajedno s Blaženom Djevicom Marijom u Dvorani posljednje večere. Dan je ovo kad slavimo Gospodina i Životvorca, treću božansku osobu, Duha Svetog. Pripremajući se na ovu svetkovinu bilo bi dobro sebi posvijestit činjenicu da blagdan Duhova nije nešto što se nekad u povijesti dogodilo, te mi danas želimo obilježiti taj događaj. Blagdan Duhova se nastavlja u svim situacijama u kojima živi Crkva. Sav kršćanski život odvija se pod znakom Duha Svetoga. Svi mi živimo od Duha kojeg smo primili u sakramentima Krštenja i Potvrde. Duh Sveti je taj koji nas iz dana u dan učvršćuje na našem hodu u vjeri, taj koji je stalno prisutan i djelatan u našem životu, u našem poslanju biti kršćanin. Budimo uistinu otvoreni Duhu Svetom, molimo ga da nas nadahnjuje i prati, da nam mekšajući ćudi kamene, grijući grudi ledene, napuni dušu svu.
  1. Sve tjedne aktivnosti u našoj župnoj zajednici odvijaju se prema rasporedu.
  1. U petak je prvi petak u mjesecu. U 18.00 sati će biti euharistijsko klanjanje za vrijeme kojeg će biti mogućnost za susret s Milosrdnim Ocem u sakramentu Pomirenja.
  1. Svaku prvu subotu u mjesecu molimo za nova duhovna zvanja. Sjetimo se u svojim molitvama, moliti za nova svećenička i redovnička zvanja u našoj biskupiji.
  1. Svi oni koji žele primiti sakramente krštenja ili ženidbe, neka se prijave na vrijeme.
  1. Nemojmo zanemariti vjerski tisak, a osobito novi broj Glasa Koncila.