1. U srijedu je Čista srijeda ili Pepelnica, početak korizme, dan obaveznog posta. Korizma je vrijeme četrdesetodnevne priprave za svetkovinu Uskrsa. Svi smo pozvani u korizmi nešto posebno napraviti. Najprije odreći se grijeha, priznati ih i oprostiti onima koji su nas povrijedili. Zatim zamoliti neka Duh Sveti ispuni prostore naše duše, zamoliti Boga neka osvježi i izliječi dušu, tijelo i duh, a onda početi živjeti pozitivno i vidjeti da je zaista moguće biti sasvim drugačiji čovjek. Svima želimo plodonosan korizmeni hod.
  2. Srijedom u 17.30 sati molimo devetnicu sv. Josipu.
  3. Petkom u 18.00 sati biti će u našoj župnoj crkvi pobožnost Križnog puta, a nakon ove pobožnosti sv. misa.
  4. Sve tjedne aktivnosti i susreti u našoj župi odvijaju se prema rasporedu.
  5. Biskupijsko vijeće za mlade 11. i 12. ožujka 2017. organizira Planinarski križni put, koji će se održati na Pelješcu. Pozivamo sve mlade koji bi htjeli sudjelovati da se prijave.
  6. Biskupijsko vijeće za život i obitelj kroz korizmu organizira niz od šest korizmenih tribina o Promicanju zdravog i životu okrenutog društva, koje će se četvrtkom navečer, u 19.30 sati, održavati u dvorani Ivana Pavla II.
  7. Biskupijsko vijeće za život i obitelj u suradnji sa Hrvatskom zajednicom bračnih susreta po četvrti put organizira seminar za bračne parove Bračni susret, koji će se od 17. do 19. ožujka 2017. održati u Učeničkom domu Paola di Rosa u Dubrovniku. Svi zainteresirani bračni parovi, osim u župnom uredu, mogu se prijaviti na: Sanja Bošnjak 098 16 77 837 ili Perica Bošnjak 098 192 77 07 ili e-mail: sanjab33@hotmail.com
  8. Od 1. ožujka do 9. travnja od 13 do 17 sati ispred dubrovačke Opće bolnice organizira se molitva 40 dana za život.
  9. Svi oni koji žele primiti sakramente krštenja ili ženidbe, neka se prijave na vrijeme.
  10. Nemojmo zanemariti vjerski tisak, a osobito novi broj Glasa Koncila.