1. Caritas naše biskupije obavještava sve zainteresirane o mogučnosti nabavke sadnica mandarina. Za sve potrebne informacije možete nazvati na tel. broj 61 22 40 ili osobno kroz ovaj tjedan (5. do 10. lipnja), u vremenu od 7.00 do 15.00 sati otići u prostorije Caritasa Dubrovačke biskupije (ulica V. Lisinskog 13.).
  2. U četvrtak (9. lipnja) poslije sv. mise biti će naše redovito tjedno euharistijsko klanjanje. Budućimo da od nedjelje 12. lipnja, ulazimo u ljetni raspored, sa tjednim euharistijskim klanjanjem, nastaviti ćemo u rujnu.
  3. U subotu (11. lipnja) idemo na duhovno-rekreativni izlet na otok Lopud. Molimo sve one koji su se prijavili da u 9.30 sati budu u Luci Gruž (okupljanje kod zgrade Lučke uprave). Polazak broda za Lopud je u 10.00 sati, a povratak sa Lopuda u 18.10 sati.
  4. Sljedeću nedjelju (12. lipnja) zahvaliti ćemo Bogu za sva dobročinstva kojima nas je obasipao u ovoj školskoj i pastoralnoj godini.
  5. Roditelji, vodite računa da vam djeca sudjeluju u nedjeljnim misnim slavljima. Najbolju brigu pokazati ćete im vlastitim primjerom.
  6. Za primanje sakramenata krštenja i ženidbe potrebno se prijaviti na vrijeme.