1. U srijedu (20. VI.) u 19 sati u Dvorani sv. Ivana Pavla II., karizamtska zajednica Effatha organizira predstavljanje hrvatskog prijevoda knjige belgijskog kardinala Lea Josepha Suenensa Duh Sveti, životni dah Crkve – nova Pedesetnica. O knjizi će govoriti:  fra Ante Vučković, profesor na KBF-u u Splitu, Damir Zukan, teolog i koordinator Obnove u Duhu Svetom, te Maja Žugaj Borić, profesorica i prevoditeljica knjige.
  2. Od petka (22. VI.) svako večer u 18.30 sati molimo devetnicu uoči blagdana Presvete Krvi Kristove.
  3. Kao što smo to već najavljivali 15. i 16. IX. 2018. u Splitu i Solinu biti će održan Treći nacinalni susret hrvatskih katoličkih obitelji. Sve informacije o ovom susretu imate na prigodnim lecima u župnoj crkvi, te na:  www.susretobitelji.hr Sve one obitelji koje žele ići na ovaj susret pozivamo da se jave u župni ured najkasnije do 10. VII. 2018.
  4. Biskupijsko vijeće za život i obitelj organizira od 2. do 8. XII. 2018. biskupijsko hodočašće bračnih parova u Rim. Ići će se brodom iz Splita za Anconu, te dalje prema Rimu. Povratak je također brodom iz Ancone u Split. Radi što bolje organizacije, pozivamo sve zainteresirane bračne parove da se do 15. VIII. prijave u župni ured. Cijena ovog hodočašća je 400,00 eura po osobi, odnosno 800,00 eura po bračnom paru. Kod prijave je potrebno uplatiti 100,00 eura.
  5. Roditelji vodite brigu da vam djeca sudjeluju na nedjeljnom euharistijskom slavlju. Činjenica da je završila nastava u osnovnim i srednjim školama, ne znači da smo na dva mjeseca suspendirali treću Božju zapovijed.
  6. Svi oni koji žele primiti sakramente krštenja ili ženidbe, neka se prijave na vrijeme.
  7. Nemojmo zanemariti vjerski tisak, a osobito novi broj Glasa Koncila.