1. Sljedeću nedjelju (26. lipnja) na misi u 11.30 sati gostovati će studentski zbor Veritas iz Splita. Koji će poslije mise održati kratki koncert.
  2. Kao što svi znamo približavamo se proslavi blagdana našeg nebeskog zaštitnika sv. Petra. Sljedeću nedjelju (26. lipnja) sv. misom u 19.00 sati započeti ćemo trodnevnu pripravu. Osim duhovne dimenzije, što u sebe uključuje svaka priprava na proslavu određenog blagdana, želja nam je da ove godine stavimo naglasak na izgradnju međusobnog zajedništva nas članova župne zajednice sv. Petra. U trodnevnicu će aktivno biti uključena sva tri naša zbora. Pjevati će na misi u 19.00 sati, poslije mise održati kratki koncert, a poslije koncerta će u prostoru ispred crkve organizirati „Agape“ (bratsko druženje). U nedjelju (26. lipnja) to će biti dječji zbor, u ponedjeljak (27. lipnja) zbor mladih, a u utorak (28. lipnja) župni zbor. U srijedu (29. lipnja) svečanom sv. misom u 19.00 sati, koju će u godini obilježavanja 1700-te obljetnice mučeništva sv. Vlaha, predvoditi don Toma Lučić, rektor crkve sv. Vlaha, proslaviti ćemo blagdan sv. Petra apostola. I nakon ove sv. mise želja nam je da ispred crkve organiziramo bratsko druženje. Već sad vas pozivamo da se uključite u organizaciju. Poštovani župljani, blagdan sv. Petra ne bi nam trebao biti samo još jedan od blagdana u nizu tijekom liturgijske godine. Ovo je naš blagdan, blagdan našeg zajedništva i međusobne bratske  ljubavi. Pozivamo vas da aktivno i doživljeno u ovim danima sudjelujete. Neka nas sve sv. Petar vodi i štiti.
  1. Roditelji, vodite računa da vam djeca sudjeluju u nedjeljnim misnim slavljima. Najbolju brigu pokazati ćete im vlastitim primjerom.
  2. Za primanje sakramenata krštenja i ženidbe potrebno se prijaviti na vrijeme.